Ср, 2024-04-24, 21:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 17 » Німеччина закликає створити війська берегової охорони, щоб відгородитися від біженців з Африки
16:01
Німеччина закликає створити війська берегової охорони, щоб відгородитися від біженців з Африки
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Голова профспілки німецької поліції Райнер Вендт закликав створити берегову охорону ЄС, щоб зупинити хвилю біженців з Північної Африки. Глава МВС Томас де Мезьєр відмовляється приймати більше біженців з Тунісу, повідомляє "Німецька хвиля".

У зв'язку з масовим напливом біженців з Північної Африки до Європи голова профспілки німецької поліції Райнер Вендт висловився за створення європейської берегової охорони чисельністю 2500 прикордонників.

Вендт зазначив, що "з поваленням диктаторів у північній частині Африки приплив біженців до Європи різко зросте", і цю хвилю можна буде зупинити лише в тому разі, якщо Європа перетвориться на "неприступну фортецю". На думку Вендта, європейське агентство Frontex, яке координує співпрацю між країнами ЄС у сфері охорони кордонів, має бути перетворено на європейську берегову охорону з військами швидкого реагування.

Як вказав глава профспілки німецької поліції, наразі тільки в країнах Середземномор'я за охорону кордонів відповідають близько 50 відомств, а Frontex лише координує прикордонслужби окремих країн. Але, з песимізмом констатував Райнер Вендт, "поки всі сторони домовляться, нелегальні мігранти вже давно переберуться до Європи". Проблему міграції до Європи не розв'язати у вузькому національному масштабі, підкреслив він.

Міністр внутрішніх справ ФРН Томас де Мезьєр не погодився на висунуті до Німеччини вимоги про те, щоб країна приймала більше біженців з Тунісу. Одночасно він відкинув звинувачення в тому, що ФРН відгороджується від решти світу. "Ми не можемо розв'язати проблеми всього світу", - заявив де Мезьєр.

Глава МЗС ФРН Гідо Вестервелле висловив думку, що увагу слід зосередити на покращенні умов життя на батьківщині мігрантів. "У Тунісі перемогла мирна революція. Однак люди мають швидко побачити плоди свободи і скористатися ними", - заявив він в інтерв'ю газеті Die Welt. Міністр з питань економічного співробітництва і розвитку ФРН Дірк Нібель закликав німецькі підприємства розширювати інвестиції в країнах Північної Африки і тим самим сприяти побудові демократії в цьому регіоні.

Раніше соціал-демократи, "зелені" та ліві зажадали від Німеччини приймати більше біженців з Північної Африки.

А міністр внутрішніх справ Італії Роберто Мароні заявив, що проблема з іммігрантами з Північної Африки, які останніми днями заполонили італійський острів Лампедуза, порівнянна з падінням Берлінської стіни в 1989 році.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1001 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ