Чт, 2024-03-28, 20:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 2 » Оголошено штормове попередження по Україні: вітер валить дерева, на слизьких дорогах - аварії
11:26
Оголошено штормове попередження по Україні: вітер валить дерева, на слизьких дорогах - аварії
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

Гідрометцентр попереджає про погіршення погодних умов в середу, 2 грудня.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Гідрометцентру.

"1-2 грудня в більшості областей пориви вітру 15-20 м/с, 1 грудня в західних областях, увечері в Одеській і Миколаївській, 2 грудня вночі та вранці у південній частині місцями пориви 25-30 м/с, вночі у східних областях сильні опади; в північній половині країни на дорогах місцями ожеледиця", - сказано в повідомленні.

У Львові троє осіб постраждали під час негоди. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Так, 30 листопада на території Львівської обласної психіатричної лікарні гілками дерева, що впало, було травмовано двох осіб. Постраждалих доставили в травмпункт і після надання необхідної допомоги відпустили додому.

Крім того, на вулиці Липова Алея дерево впало на проїжджий автомобіль Daewoo Lanos, внаслідок чого травм зазнав водій. Його госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Медики оцінюють стан потерпілого як середньої тяжкості.

Крім цього, рятувальникам довелося прибирати з дороги повалене дерево в місті Самборі й відновлювати частину шиферної покрівлі площею 50 кв.м. в спортзалі школи с. Градівка Городоцького району.

У Львові та області 30 листопада фіксували пориви вітру до 20 метрів за секунду. Від повалених дерев звільняли дороги в Києві, повідомляє ТРК Україна. Рятувальники прибирали зірвані дахи в житловому мікрорайоні. В області знеструмлено цілий район - майже тисячу споживачів. Утім, труднощів з проїздом трасами в області не було - їх вчасно розчищали.

"Ми утримуємо Київ-Чоп. Вчора були на чергуванні. Ніч - нормально. Під ранок пішов сніг. До 11-ї впоралися", - зазначив Сергій Балиш, працівник дорожньої служби.

Негода вирувала і на Сумщині. Напередодні ввечері на слизькій трасі сталася аварія з пасажирським автобусом. Він саме прямував з Шостки до Сум з 12 пасажирами. Машина злетіла з траси і перекинулася на бік. Люди не потерпіли.

Штормове попередження оголосили й на Вінниччині. Рятувальники попереджають - пориви вітру місцями сягатимуть 20 метрів за секунду. На додаток - густий туман, сильний дощ і ожеледиця. Поліцейські просять водіїв без потреби не виїжджати.

Внаслідок негоди в Тернопільській області відключено 32 високовольтні лінії напругою 10 кВ. Без електроенергії залишилися 79 населених пунктів, 4 - частково знеструмлені, повідомили в ДСНС.

Тим часом в Івано-Франківській області ситуація хоч і трохи краща, але теж проблемна - тут через негоду знеструмлено 45 населених пунктів, з яких повністю без світла залишилися 25 населених пунктів, частково - 20. Найбільше постраждав Городенківський район.

Раніше синоптики повідомляли, що мерзнути в грудні, січні і лютому доведеться більше, ніж рік тому, однак катаклізмів у вигляді рясних снігопадів і морозів під -30 С не очікується.

Напередодні Укргідрометцентр повідомляв, що найближчої доби з Західної Європи в Україну переміститься чергова порція вологого і помірно-теплого повітря разом з атмосферними фронтами.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: Україна, слизькі дороги, аварії, штормове попередження, вітер
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ