Пт, 2024-04-26, 08:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Листопад » 13 » Опозиція заявила про неминучий провал Асоціації
12:42
Опозиція заявила про неминучий провал Асоціації
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що президент України Віктор Янукович не збирався підписувати Асоціацію з Євросоюзом.

Про це він написав на своїй Twitter-сторінці.

"Янукович з самого початку не збирався нічого підписувати з ЄС. Грав. Переграє сам себе", - заявив Яценюк.

А Юрій Луценко оголосив зрив процесу євроінтеграції України президентом і командою Віктора Януковича "доконаним фактом" і висунув свою версію того, що сталося.

"Зрив євроінтеграції Януковичем і його Партією регіонів став доконаним фактом. І питання Тимошенко не є головною причиною. Янукович злякався погрози Кремля висунути окремого проросійського кандидата в президенти, організувати бунт номенклатури і виборців ПР та КПУ", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

При цьому Луценко зазначив, що "на зміну курсу українського президента, який довів країну до дефолту, вплинув і пряник у вигляді кредиту "Газпрому" замість МВФ і особиста премія в ціні "здешевленого" газу".

Як підкреслив політик, "звична для "регіоналів" гра в наперстки навколо питання Тимошенко є лише спробою владної камарильї спровокувати опозицію відмовитися від усе більш непристойних варіантів її звільнення".

"При цьому всі чітко усвідомлюють, що без виїзду Тимошенко на лікування Угода з ЄС неможлива. Відсутність рішення цього питання до завтра, коли Європа заслухає звіт місії Кокса-Кваснєвського, є останнім свідченням зради Януковича і ПР політиці євроінтеграції. 13 листопада - точка неповернення", - зазначив Луценко.

Політик підкреслив, що в цьому зв'язку для опозиції настав момент звернутися безпосередньо до суспільства - "без партійної символіки, гасел та інтриг".

"Перед предками і дітьми ми не маємо права віддавати своє майбутнє", - заявив він.

Як відомо, 12 листопада депутат від Партії регіонів Валентин Ландик попросив Януковича відкласти на рік підписання Асоціації з Євросоюзом.

А прем'єр Микола Азаров заявив, що разом з президентом роблять усе можливе для відновлення торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією.

Окрім того, у вівторок Печерський райсуд Києва обрав захиснику екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергію Власенку запобіжний захід у вигляді застави.

У той самий день Власенко не зміг зустрітися з місією Європарламенту Петом Коксом та Олександром Кваснєвським, бо перебував на допиті.

Нардеп: влада зайнята пошуками виправдання на випадок провалу Угоди

Чинна українська влада провалить підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і зараз її більше цікавлять виправдання, якщо це таки станеться, заявив народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

"Я думаю, що тривожний дзвіночок відбудеться. Тим більше, що за результатами позачергового засідання вже остаточно зробить висновки місія Кокса-Кваснєвського, яка 14 листопада буде доповідати про готовність України до євроінтеграції. Після того хамства, яке сталося, коли Партія регіонів вилаяла Кокса та Кваснєвського, вони в розпачі вийшли і, мабуть, зрозуміли, що керівництво країни не має ні волі, ні бажання до євроінтеграції", - заявив Павловський.

За словами політика, чинна влада зараз шукає виправдання, оскільки розуміє, що підписання Угоди про асоціацію може не відбутися. "Все йде до того, що уряд шукає виправдань. На жаль, цей історичний шанс не відбувся", - сказав депутат.

Як повідомлялося, 12 листопада парламентська робоча група з підготовки законопроекту про лікування засуджених за кордоном не змогла виробити єдине рішення за жодним з пунктів законопроекту, запропонованого опозицією.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: неминучий провал Асоціації, опозиція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ