Пт, 2024-04-26, 00:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 9 » Оскар-2010. Найкращі і найгірші вбрання: ефектна Пенелопа Крус і Сара Джесіка Паркер у "бульбашці"
16:40
Оскар-2010. Найкращі і найгірші вбрання: ефектна Пенелопа Крус і Сара Джесіка Паркер у "бульбашці"
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/


Американські ЗМІ оцінили туалети голлівудських дів, присутніх на церемонії вручення нагород Американської кіноакадемії, яка вважається головною подією в світі кіно, передає РИА Новости.
Найкращий вигляд, на думку модних критиків, мали цього вечора Пенелопа Крус і Віра Фарміга, обидві номіновані на "Оскар" за ролі другого плану. Проте їхня поява на церемонії миттєво висунула актрис на перші ролі.

Крус була бездоганно елегантна, вона викликала захоплені відгуки на веб-сайті церемонії "Оскар", де був виставлений форум обговорення церемонії прибуття гостей. Пенелопа з'явилася у вишневій сукні від Donna Karan, що підкреслює всю її красу, ефектну, проте без надмірності.

У центрі уваги була й уродженка СРСР Віра Фарміга у сукні відтінку бордо від Marchesa. Її хитромудре вбрання з розкішною плісированою драпіровкою додало актрисі схожості з гарно обгорнутою квіткою. Химерна "обгортка" пані зробила свою справу - від неї годі було відірвати ні очей, ні фото- і телеоб'єктивів. Утім, один із блогерів зумів сказати ущипливе й на її адресу: чи "не одягла часом Фарміга на себе величезний фен?". Проте більшість критиків назвали актрису в "трійці" найелегантніших пані церемонії.

Бездоганно виглядала Сандра Баллок, яка отримала в цю ніч "Оскара" як найкраща актриса року, в обшитій сріблом білій сукні з органзи, хоч злі язики визнали, що її вбрання більше личить хіба матроні.

Критики відзначили елегантність вбрань Меріл Стріп і Хелен Міррен, які зуміли щось прикрити, а щось виставити на огляд. Проте все було зроблено гідно і відповідно до віку і статусу. Обидві актриси претендували на "Оскара" за головні ролі.

У дуже милій рожевій шифоновій сукні з'явилася перед публікою номінантка Ганна Кендрік, яка зізналася перед камерами, що зробила свій вибір буквально в останні хвилини. Вона одразу потрапила у фаворитки стилістів.

Серед найстильніших актрис церемонії була і британка Керрі Малліган, також висунута на "Оскар". Вона прийшла в приталеній сукні кольору графіту зі стразами від Prada. Модні критики тут таки пригадали славетні часи, коли тон у моді задавала Одрі Хепберн. Спеціально до церемонії Малліган змінила імідж і колір волосся.

А на титул найгіршого вбрання на урочистій церемонії претендує героїня "Сексу у великому місті" Сара Джесіка Паркер, якій, до речі, випала честь оголошувати переможців у номінації "найкращий костюм". Її надто вільну шовкову сукню кольору шампанського хтось порівняв із бульбашкою, хтось - з обкладинкою від Тори. Хтось припустив, що вбрання було б доречне для пані, яка чекає на дитину.

Не сподобалася стилістам також героїня "Аватара" Зої Салдана - її багатошарова спідниця кольором і формою викликала асоціацію з тацею салату, яку критика не змогла "проковтнути".

Надмірно вульгарною здалася публіці Шарліз Терон, бюст якої прикривали два звитих з шовку лілових бутона, на тон світліших за сукню. Хтось пожартував над стратегічним маскуванням бюсту, натякаючи на делікатний розмір, хтось зазначив, що окрім цих бутонів не запам'ятав інших деталей вбрання. Хтось сказав, що ці троянди цілковито відвернули увагу від красивого обличчя актриси.

Як відомо, "Оскар", за традицією, стає ще і змаганням найкращих модельєрів і ювелірів Старого і Нового світу. Зіркам світового кінематографа відводиться приблизно дві години на те, щоб по черзі продефілювати червоним килимом, позуючи перед камерами і демонструючи вбрання і прикраси від провідних дизайнерів.

Церемонія "Оскара" побила рекорди глядацької аудиторії за останні п'ять років

Битва за "Оскар", що розгорнулася цього року головним чином між творцями фільмів "Повелитель бурі" й "Аватар", залучила значно більше телеглядачів, ніж торік, коли переможцем став "Мільйонер із нетрів". Малобюджетний трилер про іракську війну отримав шість "Оскарів", зокрема й найпрестижніші - як найкращий фільм і найкраща режисура, тоді як найкасовіший в історії кінематографа блокбастер "Аватар" задовольнився у результаті трьома статуетками.

Рейтинг церемонії вручення заповітних статуеток "Оскар", яку транслювала 7 березня в прямому ефірі телекомпанія Ей-Бі-Сі, на 14% перевищив показник минулого року, передає ИТАР-ТАСС.

У 2009-му передачу за участю провідних зірок Голлівуду переглянули 36,3 млн американців, а цьогоріч глядачами цього захопливого шоу стали 41,4 млн людей, повідомляє рейтингова компанія "Нельсон Кампані". Водночас нинішня церемонія втратила найвідданіших своїх глядачів - жителів Нью-Йорка.

Річ у тім, що напередодні регіональна мережа кабельного телебачення "Кейблвіжн системз" повідомила, що через фінансові суперечки з Ей-Бі-Сі, близько 3,1 млн жителів мегаполісу не зможуть подивитися церемонію вручення "Оскар" в прямому ефірі. Дарма що через 13 хвилин після початку церемонії конфлікт було врегульовано і передача телевізійного сигналу з Лос-Анджелеса поновилася, багато розчарованих глядачів до цього моменту вже вимкнули свої телевізори. Тому найбільшу телеаудіторію цього року серед американських міст зібрало Чикаго, а не Нью-Йорк.

За всі роки проведення шоу найбільша кількість шанувальників кіно збиралася біля телевізорів у 1998 році, коли кінохіт режисера Джеймса Кемерона "Титанік" зібрав рекордні 11 премій. Того року за трансляцією вручення "Оскар" в прямому ефірі спостерігали 55 млн американців.

82-га за ліком церемонія вручення кінопремій Оскар відбулася 7 березня 2010 року в театрі Кодак в Лос-Анджелесі.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1297 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ