Чт, 2024-04-25, 09:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 24 » Підприємці і депутати провели другу ніч на Майдані. Зараз там залишилось кілька десятків мітингувальників
10:51
Підприємці і депутати провели другу ніч на Майдані. Зараз там залишилось кілька десятків мітингувальників
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Понад 100 підприємців провели ніч з 23 на 24 листопада на Майдані Незалежності в Києві. Якихось надзвичайних подій у наметовому містечку за ніч не сталося. Мітингувальники охороняли сцену і наметове містечко, передає Радіо "Свобода".

На самому Майдані мітингу немає. Кілька десятків учасників мітингу проти прийняття Податкового кодексу знаходяться тільки на території наметового містечка. Як заявили в штабі, основна маса людей очікується 25 листопада по закінченню терміну ультиматуму, який учасники мітингу висунули президенту Вікторові Януковичу.

- Черкаських підприємців ДАІ не пропустила до Києва

Разом із підприємцями залишалися кілька народних депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина". Представник мітингувальників повідомив, що на Майдані захотіли на ніч залишитися депутати Юрій Гнаткевич, Володимир Дончак, Віктор Олійник, Олександр Стешенко, Юрій Триндюк та Борис Шиянов, пишуть "Українські новини".

Весь вчорашній день (23 листопада) координатори вирішували організаційні питання життя табору, повідомляє "КоммерсантЪ-Украина". В одному з наметів був відкритий збір продуктів харчування і теплого одягу. На вчорашній заклик організаторів акції нести мітингувальникам їжу і речі кияни відгукнулися: у табір почали приносити пакети з розчинними супами і кашами, чіпси, чай, питну воду, ковбасу, сир. Один з армійських наметів переобладнали в їдальню, куди і почали складати пакети з їжею і водою. "Продукти несуть самі торговці. Хто ящик води, хто десять буханок хліба", - розповів голова громадської організації "Коаліція учасників помаранчевої революції" Сергій Мельниченко, підкресливши, що зараз організатори акції не витрачають грошей на утримання містечка.

Як повідомлялось, протягом вівторка, 23 листопада, близько 300 підприємців мітингували на Майдані. 22 листопада підприємці оголосили акцію протесту безстроковою. Організатори акції встановили наметове містечко на Майдані, і близько 100 підприємців і два депутати провели в ньому ніч.

У вівторок 23 листопада міліція і судові виконавці не змогли розігнати акцію протесту на Майдані Незалежності. У Мін'юсті тим часом спростували інформацію про прихід судових виконавців.

Підприємці зі всієї України не збираються припиняти акції протесту в центрі Києва проти Податкового кодексу і анонсують активні дії на четвер 25 листопада. Також організатори акції протесту на Майдані Незалежності в Києві закликали підприємців розсилати SMS-повідомлення своїм друзям і знайомим, щоб вони о 9 годині ранку в четвер масово прибули до Києва і підтримали підприємців в боротьбі проти Податкового кодексу.

Нагадаємо, 22 листопада суд заборонив проведення акцій протесту у центрі міста до 26 листопада. КМДА аргументувала це тим, що до Києва повинні прибути високопоставлені гості з інших країн.

В той же час депутати узаконили проведення мітингу, оголосивши про проведення зборів з громадянами на Майдані Незалежності.

На наметах протестувальників на Майдані встановили таблички "Приймальня народного депутата", щоб запобігти їх зносу. Як стало відомо зі слів народного депутата Андрія Парубія, всі палаткові приймальні належать депутатам Михайлу Волинцю і Юрію Гримчаку, але, як сказав Парубій, він теж готовий встановити на Майдані свою громадську приймальню. Згідно з чинним законодавством ніхто не може пошкодити або знищити майно, яке належить народному депутатові.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1092 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ