Пт, 2024-04-26, 04:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Червень » 6 » Porsche відзначає ювілей 911-го
19:32
Porsche відзначає ювілей 911-го
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Уже п'ять десятиліть 911-й є "серцем" марки Porsche. У світі залишилося не багато автомобілів з такими багатими традиціями і з такою незмінною наступністю. З моменту своєї першої появи на Міжнародній автомобільній виставці у Франкфурті-на-Майні (IAA) у вересні 1963 він захоплює автолюбителів по всьому світу і вважається сьогодні еталоном спортивних автомобілів. Важливе значення має 911-й і для всіх інших модельних рядів Porsche - кожен Porsche, починаючи від Porsche 911 Carrera і закінчуючи Porsche 911 GT3, є у своєму сегменті самим спортивним автомобілем і втілює в собі частину філософії 911-го.

У загальній складності було випущено більше 820 000 Porsche 911. З продажу він став найуспішнішим автомобілем у світі. Працюючи над кожним новим поколінням 911-го - а їх стало вже сім - інженери Porsche з Цуффенхаузен і Вайссахе створювали щось нове, підтверджуючи щоразу інноваційну міць марки Porsche. У 911-му, як ні в одному іншому автомобілі, поєднуються такі на перший погляд суперечливі поняття, як спортивність та придатність до повсякденної експлуатації, традиції та інновації, ексклюзивність і суспільне визнання, дизайн і функціональність. Не дивно, що кожне нове покоління створювало свою унікальну історію успіху. Феррі Порше дав чітке визначення 911-го: "911-й - це єдиний автомобіль, на якому можна взяти участь в африканському сафарі або в гонках в Ле-Мані, а також поїхати в театр або покататися по вулицях Нью-Йорка".

Поряд з класичним і в той же час, унікальним дизайном 911-й завжди відрізняла передова на момент його випуску технологія. Багато ідей, що знайшли своє перше втілення в 911-му, беруть свій початок на гоночній трасі. Адже 911-й завжди залишався вірним принципом високих досягнень, який проходив перевірку в найголовнішій випробувальній лабораторії - в автоспорті. Відразу після випуску він брав участь у всіх престижних автогонках світу, здобуваючи в них перемоги, доводив свою універсальність і надійність. Майже дві третини з 30 000 перемог, здобутих автомобілями Porsche, припадають на 911-й.

Компанія Porsche відзначає ювілей 911-го

50-річний ювілей 911-го є для компанії Porsche головною подією 2013 року. Ювілейних заходів заплановано багато. Першим з них стане автомобільна виставка "Retro Classics" в Штуттгарті. Початок ювілейного року був ознаменований експозицією чотирьох особливих експонатів, які були представлена увазі відвідувачів музею Porsche з 7 до 10 березня: передсерійна модель Porsche 911 Turbo купе, концепт кабріолета 911 Turbo зразка 1981 року народження, і модель 911 GT1 для доріг загального користування і прототип 754 "Т7". Прототип кузова цього автомобіля, створений в 1959 році Фердинандом Александером Порше, вважається важливою віхою на шляху розробки дизайну 911.

Крім цього виробник спортивних автомобілів відправить у світовий тур оригінальний 911-й 1967 випуску. Цей "дев'ятсот одинадцятий" об'їде протягом цього року п'ять континентів, а також побуває в Каліфорнії (Пеббл Біч), в Шанхаї, в Гудвуді (Великобританія), Парижі та Австралії. Як посол марки Porsche в своєму ювілейному році він буде брати участь у різних міжнародних заходах, виставках, історичних ралі і урочистостях, присвячених автоспорту. На сайті Porsche шанувальники цієї моделі і цікавляться особи можуть знайти всю необхідну інформацію про кожний з цих заходів.

Музей Porsche присвятить 50-річному ювілею 911-го велику спеціалізовану виставку з історії створення цього легендарного автомобіля. Виставка триватиме з 4 червня до 29 вересня 2013 року. А власний видавничий дім "Edition Porsche-Museum" навесні цього року випустить на ринок ювілейну книгу "911x911".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1273 | Додав: abel | Теги: Porsche 911 GT3, Porsche 911 Turbo, Porsche 911 Carrera
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ