Ср, 2024-04-24, 20:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Постільна білизна на літо: який матеріал обирати
14:13
Постільна білизна на літо: який матеріал обирати
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Більшість людей тримають у домі декілька наборів постільної білизни, котрих сповна вистачає для щоденного користування. Та мало хто замислюється, що в залежності від матеріалу, текстильні вироби мають свою сезонність. Від правильного вибору тканини залежить, наскільки комфортним буде ваш сон в холодну чи теплу пору. То ж слід підібрати декілька комплектів із різних матеріалів, котрі ви зможете використовувати згідно з погодою за вікном.

В магазині Zasteli, який не один рік радує вітчизняних споживачів якісною продукцією, дали декілька порад відносно вибору постільної білизни на літо. Спішимо поділитися авторитетною думкою.

Перш за все обираємо матеріал

Серед різноманіття матеріалів на літо слід обирати виключно натуральні. Тільки вони зможуть забезпечити повноцінну повітропроникність, що дозволить шкірі дихати. До того ж натуральні тканини добре вбирають вологу, що надзвичайно важливо для спекотної погоди.

Синтетична постільна білизна не здатна створити гарні умови для здорового відпочинку влітку. Такі комплекти можуть спровокувати появу шкірних висипів, адже тіло інтенсивніше виділяє піт, який синтетика не в змозі повністю ввібрати.

Якщо говорити про ідеальну тканину для спекотних умов, то це без сумнівів, льон. Попри зовнішню і тактильну грубуватість, постільна білизна з цього матеріалу добре поглинає вологу та не перешкоджає повітрообміну. Єдиний її недолік – це схильність до швидкого зминання. Але, маючи вдома праску, дану проблему досить легко вирішити

 

Ще один гарний варіант на літо – сатинова постільна білизна. Ця тканина відрізняється особливою міцністю та зносостійкістю. При цьому, комплекти із сатину мають досить привабливий зовнішній вигляд завдяки легкому блиску на поверхні. Часто білизна з цього матеріалу має яскравий дизайн із великим різноманіттям відтінків. Також до переваг тканини слід віднести охолоджуючий ефект, що для літньої спеки має важливе значення.

Шовк теж має охолоджуючі властивості. Ця королівська тканина є природним антисептиком, тому вироби з неї не викликають алергії і на їх поверхні дуже швидко гинуть шкідливі мікроорганізми. Неймовірно приємна на дотик, шовкова постільна білизна позитивно впливає на шкіру, адже у складі її волокна міститься більше 15-ти амінокислот.

І останній літній варіант спального комплекту – бамбук. Відносно недавно з’явившись на полицях магазинів, даний матеріал швидко завоював прихильність споживачів. Він легкий, повітропроникний та досить невибагливий у догляді. Після прання ви не встигнете і оком змигнути, як бамбукова постільна білизна висохне.

Звертаємо увагу на інші характеристики

Що ж до інших характеристик, обираючи комплект на літо, слід звернути увагу на його кольорове рішення. Психологи радять обирати жовті та помаранчеві відтінки, що здатні піднімати настрій. Також можна зупинитися на блакитному чи зеленому кольорі, які мають заспокійливий ефект, що сприяє швидкому засипанню.

 

Окрім цього слід правильно обрати розмір постільної білизни, враховуючи габарити свого спального місця. І звичайно не забувати доглядати за комплектом згідно з рекомендаціями виробника, які вказані на етикетці.

Дотримуючись цих правил, ви зможете купить якісну постільну білизну на літню пору, яка забезпечить вам спокійний та здоровий сон.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 919 | Додав: admin | Теги: матеріали, постільна білизна, літо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ