Чт, 2024-04-18, 16:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 9 » Працівники телеканалу "Репортер" не вірять, що їхній гендиректор наклав на себе руки
15:13
Працівники телеканалу "Репортер" не вірять, що їхній гендиректор наклав на себе руки
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За фактом смерті у власній квартирі в Одесі гендиректора і співзасновника телеканалу "Репортер" Володимира Красненка працівники правоохоронних органів проводять перевірку. "На деякі запитання відповість судмедекспертиза. Чи був це суїцид, навіть якщо його знайшли в петлі, сказати відразу неможливо", - повідомив УНІАН начальник ЦГЗ УМВС України в області Віктор Мірошниченко.

За словами дружини загиблого Наталії, тіло Красненка "було виявлено в замкненій зсередини квартирі близько 11.30. Хатній робітниці, яка прийшла прибирати в його квартирі, ніхто не відчинив двері. Довелося викликати працівника служби, що займається відкриванням дверей".

Вона додала, що Красненко залишив передсмертну записку, в якій він просить нікого не винити в його смерті. Частина записки була написана російською, частина – англійською мовами. Зараз криміналісти розглядають кілька версій смерті гендиректора. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Тимчасом співробітники телекомпанії "Репортер" у самогубство Красненка не вірять, відгукуючись про нього як про життєрадісну і веселу людину, яка вміла підтримувати творчий мікроклімат у колективі журналістів. Він володів кількома іноземними мовами, добре грав на гітарі.

Красненко був одним із співзасновників телеканалу "Репортер", який веде мовлення на 31-й дециметровій частоті. Раніше цей телеканал належав Сергієві Ківалову.

Як повідомлялося раніше, гендиректор телеканалу "Репортер" помер у вівторок в Одесі. За даними представника головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області, Красненко вчинив спробу суїциду через повішення. Гендиректора витягли з петлі й доставили в лікарню, де він і помер.

Відзначимо, що 5 січня вбили власника телеканалу "Репортер" Олександра Коробчинського. Зокрема повідомлялося, що лідера Партії промисловців і підприємців України, впливового підприємця Коробчинського було розстріляно невідомим в Одесі біля його будинку. Вбивця випустив у Коробчинського 12 куль калібру 9 мм з пістолета іноземного виробництва. Стріляли з відстані одного метра. Через годину дві кулі було витягнуто під час хірургічної операції в приватній клініці, але Коробчинський помер.

Міліція розглядає дві основні версії вбивства Коробчинського - це комерційна діяльність або особисті стосунки. У свою чергу, мер Одеси Олексій Костусєв вимагає знайти і покарати виконавців і замовників вбивства Коробчинського і обіцяє сприяти розкриттю резонансного злочину.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 868 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ