Пт, 2024-03-29, 11:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 7 » Про місію своєї дружини, списки опозиції і бутафорію навколо Королевської - розповів Луценко
18:34
Про місію своєї дружини, списки опозиції і бутафорію навколо Королевської - розповів Луценко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко згоден з тими, хто критикує спрощеність і популізм програми опозиції, і з тими, хто незадоволений її списком. Також він розповів про місію своєї дружини в майбутньому парламенті і виборчу кампанію Наталії Королевської, пише "Gazeta.ua".

"Загальна помилка демократичних сил - приховування списків аж до партійних з'їздів. Шкода, що виборчі штаби опозиції не продемонстрували своєї відмінності від влади в цьому принциповому питанні. Якщо вони оприлюднили списки хоча б за місяць до з'їзду, прислухалися до думки громадськості, це зняло б і внутрішні емоції і виправило б певні помилки", - сказав Луценко.

Луценко зазначив, що "список Об'єднаної опозиції має два позитиви. Тактичний - в ньому немає одіозних осіб. Стратегічний - відсутність олігархів".

Екс-міністр спрогнозував події після виборів до парламенту і розповів про цілі опозиційних сил після них.

"Якщо в мажоритарних округах замість вибору до парламенту кращих влада зможе переконати людей териконами гречки, що краще ті, у кого влада, - це дасть мафії перепочинок на два роки. У такій ситуації опозиція повинна зробити все для посилення єдності. Стійкість, принциповість і командність приведе до того, що єдиний кандидат від опозиції виграє у Януковича другий тур президентських виборів".

На його думку, в Україні поки що декоративна демократія, за лаштунками якої - узурпація влади Адміністрацією президента, безкарність кримінальних кланів, знищення незалежних ЗМІ і мирних зборів, державний рекет підприємництва.

"Пробачити все, що витворяла влада Партії регіонів за ці два з половиною роки, значить підштовхнути їх зробити це з людьми ще і ще раз!" - заявив він.

Луценко впевнений, що на цих виборах нема куди відступати, це бій за особисте і національне виживання 88% пограбованого суспільства.

"Вибір між Партією регіонів і "Батьківщиною" - це не вибір між двома політичними силами. Це вибір між мафією та демократією. Демократію можна вдосконалювати і навіть відправляти у відставку. Мафію можна тільки перемагати. Це справа кожного, хто хоче жити, а не виживати в Україні", - сказав він.

Екс-міністр пояснив, як і чому його дружина потрапила в списки опозиції.

"Кандидатство Ірини Луценко в списку "Батьківщини" - не наша з нею ініціатива. Я погодився на це і кажу, що Ірина не йде в парламент як символічний носій прізвища Луценко. Мова йде не про помсту за Юлію Тимошенко та Юрія Луценка. Потрібно розробити і внести законопроект про автоматичне усунення з посад та притягнення до відповідальності слідчих, прокурорів і суддів, чиї дії визнані Євросудом порушенням прав людини. України програла більш як 800 таких справ. Це - масова очистка МВС, ГПУ і судів від тисяч "гвинтиків", завдяки яким знищується перспектива мільйонів людей і країни в цілому. Цей закон - місія Ірини Луценко в парламенті", - зазначив екс-міністр.

Він нагадав, що "Ірина пройшла майже два роки випробувань у прямому зіткненні з системою і тепер готова запропонувати конкретний механізм притягнення до відповідальності виконавців волі мафії".

"Не сумніваюся, що вона буде гідно поводитися і в інших принципових питаннях. Несподівано високе 18-те місце в списку вимагає від неї повної віддачі сил", - заявив політик.

Також він поділився своїм ставленням до діяльності Наталії Королевської.

"Кампанія Наталії Королевської - неприкрита бутафорія. Це не політика, не ідеологія і навіть не позиція. Це шоу симпатичної жінки, пози якої відверто використовує влада для розпилення опозиційних голосів".

Нагадаємо, 2 серпня Луценко розкритикував винесення на непрохідні місця в списку Об'єднаної опозиції Юрія Гримчака, Андрія Шкіля та Михайла Волинця.

"Помилки - винесення в "зону ризику" активних бійців опозиції - Гримчака, Шкіля, Волинця. Ще більшою є непідтримка Стецьківа як узгодженого кандидата по Львову… Це несправедливо і недалекоглядно", - повідомив Луценко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: місію дружини, Луценко, Королевської, списки опозиції і бутафорію
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ