Пт, 2024-04-19, 19:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 5 » Продовжує операцiйну дiяльнiсть та врегулював з аеропортом "Бориспiль" грошове питання "АероСвiт"
11:28
Продовжує операцiйну дiяльнiсть та врегулював з аеропортом "Бориспiль" грошове питання "АероСвiт"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Iз заявою про порушення справи про банкрутство авiакомпанiя "АероСвiт" (Київ) звернулася до Господарського суду Київської областi з метою початку процедури санацiї, вiдновлення платоспроможностi та забезпечення виконання зобов'язань перед кредиторами в повному обсязi, йдеться в повiдомленнi прес-служби авiакомпанiї.

"29 грудня 2012 року Господарський суд Київської областi ухвалив рiшення про початок провадження у справi про банкрутство приватного акцiонерного товариства "Авiакомпанiя "АероСвiт". Водночас на сьогоднi авiакомпанiя не є банкрутом", - стверджує прес-служба.

"АероСвiт" також повiдомляє, що не зупиняє оперування i продовжить виконання поточних зобов'язань перед контрагентами.

За його даними, менеджмент продовжує функцiонувати в тому самому складi. Всi процедури забезпечення операцiйної дiяльностi авiакомпанiї, зокрема безпека польотiв, виконуються в повному обсязi, передає "Інтерфакс-Україна".

"Запланована санацiя компанiї є частиною реформування, розпочатого авiакомпанiєю з метою вiдновлення її операцiйної ефективностi та пiдвищення дохiдностi", - повiдомляє прес-служба "АероСвiту".

Крім того, авiакомпанiя "АероСвiт" урегулювала питання оплати послуг аеропорту "Бориспiль", повiдомив помiчник генерального директора авiакомпанiї зi зв'язкiв iз громадськiстю Сергiй Куций.

Аеропорт "Бориспіль" почав обслуговувати рейси "АероСвіт" на виліт. Низку рейсів скасовано

Держпідприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" отримало повідомлення авіакомпанії "АероСвіт" про часткову передоплату за послуги, які буде надано в наступні дні, та гарантійний лист із зобов'язаннями перерахувати кошти за фактично надані послуги в середу, 9 січня 2013 року, та почало обслуговувати рейси "АероСвіту" на виліт.

"У разі невиконання гарантійних зобов'язань або затримок із подальшою передоплатою аеропорт "Бориспіль" припинить обслуговування рейсів авіакомпанії на виліт із 12:00 9 січня 2013 року", - повідомляється на веб-сайті аеропорту.

Низку рейсів авіакомпанії "АероСвіт" (Київ) у міжнародному аеропорту "Бориспіль" скасовано, деякі затримуються.

Згідно з даними онлайн-табло аеропорту, скасовано рейси до Афін, Донецька, Сімферополя, затримуються рейси до Дніпропетровська, Бухареста, Тель-Авіва, Варшави, Бангкока, Софії, Кишинева.

Як повiдомлялося, Господарський суд Київської областi, розглянувши заяву вiд ПрАТ "Авiакомпанiя "АероСвiт", 29 грудня 2012 року розпочав провадження у справi про банкрутство компанiї, призначивши розпорядником майна арбітражного керуючого Леоніда Талана.

У постановi суду зазначається, що станом на 27 грудня 2012 року авiакомпанiя має заборгованiсть перед кредиторами в розмiрi 4,27 млрд грн. Згiдно з даними балансу станом на 30 вересня 2012 року, загальна балансова вартiсть активiв "АероСвiту" становить 1,467 млрд грн.

Розпорядник також зобов'язаний виконати iнвентаризацiю майна авiакомпанiї "АероСвiт" i повiдомити суду про її результати.

Мiжнародний аеропорт "Бориспiль" заявив, що у зв'язку з порушенням фiнансової дисциплiни авiакомпанiєю "АероСвiт" припиняє обслуговування рейсiв авiаперевiзника, починаючи з рейсу VV 257 Київ-Копенгаген о 12.50 4 сiчня.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1455 | Додав: adminA | Теги: АероСвiт, аеропортом Бориспiль грошове питанн
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ