Пт, 2024-04-26, 06:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Квітень » 12 » Прості заходи безпеки при коронавірусі
19:46
Прості заходи безпеки при коронавірусі
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/

коронавірус Зараз коронавірус атакував не одну країну, сотні тисяч людей заражені, багато хто перебуває під наглядом. Проте не варто наводити паніку. Існує кілька досить простих заходів безпеки, які здатні запобігти зараженням коронавірусом. Якщо їх дотримуватися, ризик зараження зводиться до нуля. Тим же, у кого виникають підозри щодо власного стану радимо онлайн купити тест на ковід за допомогою сайту medbioshop.com.ua та впевнитися у стані власного здоров'я. Сподіваємося, що результат буде негативним. Для того ж, щоб вберегти себе від захворювання у майбутньому, радимо дотримуватися кількох корисних порад, про які і піде мова у нашій сьогоднішній статті.

Уникати громадських місць

Під час епідемії коронавірусу найкращим варіантом буде залишатися вдома та не відвідувати громадські місця. Тільки якщо це конче необхідно. При зустрічі з людьми краще уникати:

  • обіймів;
  • рукостискань;
  • поцілунків.

Не торкатися обличчя руками

Це також один із важливих заходів безпеки. Головне не допустити потрапляння вірусу до слизової оболонки. Саме для цього необхідно часто мити руки. А також варто протирати спиртовою серветкою усі гаджети, якими часто користуєтеся.

Часто мити руки

Це один із найважливіших заходів безпеки. Потрібно мити руки постійно. Особливо якщо залишаєте квартиру. Побувавши в громадському місці, також необхідно помити руки з милом. Якщо такої можливості немає, обробити руки можна спиртовою серветкою або спеціальним гелем із вмістом спирту. При виконанні досить простої процедури можна значно скоротити кількість хворих на коронавірус. Магазин швидких тестів medbioshop.com.ua при необхідності допоможе вам з'ясувати, чи вдалося уникнути хвороби, чи ви таки підхопили коронавірус.

коронавірус тест

Дезінфікувати продукти харчування

Після придбання продуктів у магазині слід їх продезінфікувати. Особливо це стосується овочів та фруктів. Їх необхідно ошпарити окропом. Всі інші продукти, такі як консерви, вакуумні упаковки, можна протерти серветками або гелем із вмістом спирту.

Правильно використовувати маску

Маска необхідна переважно для хворої людини. Вона запобігає розмноженню інфекції, стримуючи її. Також маска необхідна тим людям, хто постійно контактує з хворими та зараженими. Це стосується всього медперсоналу. А також для тих, хто лікується у домашніх умовах.

Не варто панікувати та нервувати

Нерви лише послаблюють наш імунітет. Саме тому необхідно намагатися менше панікувати та нервувати. У ЗМІ є багато помилкової інформації, тому необхідно вірити лише достовірним джерелам. Не варто бити на сполох раніше часу. Намагайтеся більше часу приділяти собі та своїй сім'ї.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 485 | Додав: admin | Теги: тест, коронавірус, безпека
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ