Вт, 2024-04-16, 08:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Березень » 14 » Рада розгляне низку президентських ініціатив протягом поточного тижня - Кубів
17:48
Рада розгляне низку президентських ініціатив протягом поточного тижня - Кубів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Представник президента України у Верховній Раді, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Степан Кубів заявив, що парламент цього тижня розгляне президентські ініціативи щодо сфери міжнародних відносин, захисту військовослужбовців та судової реформи в парламенті.

"Президент України Петро Порошенко цього тижня планує розглянути в парламенті законопроекти у сфері міжнародних відносин: "Проект закону про приєднання України до Угоди про державні закупівлі", реєстр. №0085", який спрямований на відкриття та доступ українських компаній до нових міжнародних ринків збуту з річним обсягом закупівель 1,7 десятих трильйона доларів США. Ратифікація угоди сприятиме зниженню корупційних ризиків", - повідомив Кубів на погоджувальній раді в понеділок, 14 березня, інформує прес-служба партії БПП.

Він зазначив, що у сфері правової політики та правосуддя необхідно негайно розглянути законопроекти № 2506, 2507 і 2508. Зокрема, це законопроект "Про внесення змін до пункту 3 розділу III "Прикінцеві положення" закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення" стосовно осіб, які обіймають посади голів сільської, селищної рад та міських голів" (№2506); проект постанови "Про прийняття за основу проекту закону України про виконавче провадження" (№2507) і законопроект "Про внесення змін до закону України "Про Національний архівний фонд та архівні установи" щодо статусу працівників архівних установ (№2508), зазначив Кубів.

Він також поінформував, що парламенту також потрібно розглянути цього тижня постанову про надання згоди на звільнення президентом України Віктора Шокіна з посади генерального прокурора України. Депутат нагадав, що в лютому Порошенко вніс проект постанови про надання згоди на звільнення президентом України Шокіна з посади генпрокурора України (№4122).

Кубів додав про необхідність розглянути цього тижня законопроекти в житлово-комунальній сфері. Зокрема, проект постанови "Про прийняття за основу проекту закону України про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам), №2676; проект постанови "Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України (щодо підвищення рівня соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей)", №2406, проект постанови "Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні органами місцевого самоврядування", №2092.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 721 | Додав: adminA | Теги: рада, Кубів, поточний тиждень, низка президентських ініціатив
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ