Сб, 2024-04-20, 16:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Травень » 12 » Революція гідності - протест свідомих громадян на шляху до Євромрії, тягне за собою сум і жалобу
12:14
Революція гідності - протест свідомих громадян на шляху до Євромрії, тягне за собою сум і жалобу
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

З моменту незалежності України багато чого змінилося завдяки реформам і народному невдоволенню. На майдан Незалежності в столиці України виходили багато невдоволених тогочасною владою українців. Це і всеукраїнській референдум, на якому обговорювалося питання незалежності і соборності Україні, славнозвісна Помаранчева революція, - кампанія мітингів і протестів прихильників Віктора Ющенка, які виступили проти перемоги Віктора Януковича, так як вибори були фальсифікованими. Одначе, жоден мітинг, протест не закінчився таким жахом і болем, втратою багатьох мирних і невинних громадян України, як Революція Гідності.

Про Революцію гідності знають всі в світі, так як жодний мирній протест в Україні не закінчувався таким результатом. Небайдужі громадяни вийшли на майдан, щоб висловити своє невдоволення зміни курсу на Європу тогочасною владою — акція отримала назву Євромайдан. Учасники і активісти Євромайдану досягнули бажаного результату – зміна влади і повернення до євроінтеграції, але ціна результату шокує кожного – сотні вбитих і ще більше поранених.

Повільно, крокуючи до головної мети, - бути членом Європейського Союзу, мати вище середньо статистичної заробітної плати мінімальну плату, подолати корупцію, змінити країну шляхом реформ і не тільки – ми завжди пам'ятатимемо, якою ціною далося нам така очікувана мрія. Саме тому не варто здаватися на півдорозі – "йти до кінця" – сказали би нам ті, хто загинув. Революція гідності – це те, що повинні знати і пам'ятати наші діти.

Досягнувши певного результату громадяни хоч і покинули майдан протестів, але не залишили все на само тік, держачи руку на пульсі країни, було вибрано нову правлячу верхівку, проведено низку реформ і розпочато нові зміни, відновлено курс до ЄС. Щоб якось контролювати дії і роботу нардепів протягом останнього року було створено багато нових новинних сайтів, де було б розміщено всі новини і зміни, які виконуються на державному рівні.

Одним із таких сайтів і є majdan.tv - сайт з актуальними і правдивими новинами, який з кожнім днем набуває популярності. Жоден журналіст інтернет-ресурсу не є скомпрометованим і не веде свою політику - тобто всі написані ними новини відповідають дійсності. Актуальні новини і короткі замітки тут про діяльність народних депутатів дають можливість кожному юзерові дізнатися, що саме діється в його країні.

Наталія Демеш спеціально для http://holosua.com

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 763 | Додав: admin | Теги: революція Гідності
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ