Пт, 2024-03-29, 16:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 23 » Розшукувані чиновники Черновецького не ховаються.Президента корпорації "Столиця" оголошено у міжнародний розшук
11:46
Розшукувані чиновники Черновецького не ховаються.Президента корпорації "Столиця" оголошено у міжнародний розшук
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Валентина Ісака, президента корпорації "Столиця" (Київ), оголошено в міжнародний розшук, повідомило видання "КоммерсантЪ Украина" з посиланням на заступника прокурора Оболонського району Києва Дмитра Сисоєва.

"Його шукають Інтерпол і Європол", - цитує газета Сисоєва.

- Розшукувані чиновники Черновецького вільно з'являються на люди

За словами Сисоєва, кримінальну справу порушено 30 квітня поточного року за ст.191 ч.5 КК ("привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах", передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі). Ісак проходить у справі як організатор злочину.

Крім того, згідно з повідомленням у газеті, обвинувачення за тією ж статтею висунуто директору компанії ЗАТ "Трест "Київміськбуд-1", що входить до корпорації "Столиця", Валерію Бабичу, виконавчому директору Владиславу Цимбалу і радниці Ісака Ірині Савченко.

Нагадаємо, що директора ЗАТ "Трест "Київміськбуд-1", що входить до корпорації "Столиця", Валерія Бабича затримали в травні в Києві.

"Оболонська прокуратура порушила кримінальну справу за підозрою у фінансових махінаціях, і в рамках розслідування цієї справи його затримано", - сказав співрозмовник.

У тресті "Київміськбуд-1" не підтвердили і не спростували цієї інформації, посилаючись на відсутність керівництва.

Головою правління і мажоритарним акціонером тресту до проведеної ним 2010 року додемісії акцій на 104,85 мільйона гривень є Валентин Ісак, який також обіймає посаду президента корпорації "Столиця" і є найбільшим акціонером банку "Столиця" (Київ).

Повідомлялося, що акціонери тресту "Київміськбуд-1" 29 січня 2010 року ухвалили рішення збільшити статутний капітал у 700 разів, або на 104,85 мільйона гривень - до 105 мільйонів гривень шляхом додаткової емісії акцій. У жовтні було вирішено, що 80% акцій "Київміськбуду" залишатимуться в комунальній власності. Акціонери тоді змінили реєстратора.

Залучені кошти трест планував спрямувати на поповнення обігових коштів.

"Трест "Київміськбуд-1" входить до корпорації "Столиця" (Київ), яка є основним забудовником житлового масиву Оболонь у Києві.

Київські депутати й чиновники з команди Леоніда Черновецького, які зараз фігурують у кримінальних справах або перебувають у розшуку, почали знову з'являтися в українській столиці.

Розшукувані чиновники Черновецького вільно з'являються на люди

Разом з тим, газета "Сегодня" пише, що розшукувані чиновники Черновецького почали виходити на люди. Так, Петро Іванов, з джипа якого у березні 2010 року зникли всі "земельні" документи Київради за 4 роки, з'являється вдома і навіть два тижні тому нібито був у Київраді.

Мешкає Іванов у старенькій триповерхівці на Чоколівці. Про те, що депутат потрапив у халепу, знають усі сусіди. Одначе кореспонденти видання не застали Іванова вдома - його мати через зачинені двері лише сказала, що в сина "все нормально".

Зазначимо, за інформацією прокуратури Києва, 26 березня 2010 року депутат Київради Петро Іванов звернувся до органів внутрішніх справ щодо викрадення його автомобіля.

За даним фактом Шевченківським райуправлінням Головного управління МВС у Києві було порушено кримінальну справу. У викраденій машині й лежали зазначені приватизаційні документи.

31 березня прокуратура міста порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості службовими особами Головного управління комунальної власності КМДА, з вини яких було втрачено документи щодо приватизації об'єктів на території столиці за 2006-2010 роки. За вчинення такого службового злочину ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 926 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ