Вт, 2024-04-16, 12:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 8 » Симоненко отримує "відкати" за участь у більшості. У Грача є відповідні записи розмов
19:30
Симоненко отримує "відкати" за участь у більшості. У Грача є відповідні записи розмов
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує "відкати" за участь у парламентській більшості. Про це він сказав в інтерв'ю "Обкому".

"Петро Миколайович з "відкатів" за участь, в тому числі, в коаліції, більшості, і в президентській кампанії, - величезні доходи має", - зазначив депутат.

- У Компартії всім "заправляє" дружина Симоненка, з якою він по-чорному гуляв, розповів Грач

У той же час, за словами Грача, депутати від фракції не отримують цих доходів. "Люди у фракції - це, знаєте, раби. Такі йому потрібні - безмозкі. А ті, хто принаймні щось розуміє, - щоб роти тримали закритими", - сказав він.

"Ви спробуйте там відкрити рот, коли вони всі заангажовані, не знають, куди сина посадити - чи то під міністра МВС, чи то під міністра економіки. І на постійному зв'язку з Григоришиним, тощо", - додав Грач.

Крім того, депутат заявив, що перший віце-прем'єр Андрій Клюєв "курирує роботу з парламентом". "І Андрій Петрович проводить всі необхідні рішення - ті, що не сприймаються залом або є шоковими. І, поза всяким сумнівом, Андрій Петрович втомився вже чути від Петра Миколайовича постійне: "Дай, дай, дай", - сказав Грач.

"У мене є кілька записів розмов і думок. Так що все ще попереду. Петро Миколайович ще не знає, що насправді його чекає - для того щоб захистити від нього партію і порядних людей", - зазначив він.

Відповідаючи на запитання, коли він збирається опублікувати ці записи, Грач сказав: "Як тільки час настане, нехай клієнт дозріває".

Раніше Грач заявляв, що Компартія мала таємні домовленості з Юлією Тимошенко, коли та обіймала посаду прем'єра. За словами Грача, сьогодні Компартія обслуговує Віктора Януковича.

Як повідомлялося, 11 грудня об'єднаний пленум ЦК і ЦКК КПУ звільнив Грача з посади голови комітету Компартії в Криму з формулюванням "за серйозні порушення партійної дисципліни та дії, що ведуть до дискредитації партії". Та 14 грудня позачерговий пленум рескому КПУ поновив його на цій посаді.

Раніше Грач вже критикував КПУ за співпрацю з Партією регіонів і виступав за вихід комуністів із коаліції з ПР у Верховній Раді.

Та 16 грудня Грача виключили з членів Комуністичної партії України та фракції Компартії у Верховній Раді. Сам Грач каже, що його звільнення замовив "донецький клан" на чолі з Януковичем.

Та вже 1 лютого представники ліквідованих кримських районних і міських організацій Компартії ухвалили рішення про створення нової комуністичної партії.

У Компартії всім "заправляє" дружина Симоненка, з якою він по-чорному гуляв, розповів Грач

Депутат Леонід Грач заявив, що партійними справами в Компартії "заправляє" молода дружина Петра Симоненка Оксана Ващенко. "Хоча я тільки тепер можу всім сказати, що у нас у вигляді Оксани з'явилася маленька Рая Горбачова, яка заправляє мізками Петра Миколайовича і партійними справами", - зазначив Грач.

"І безмежна там радість: ну, нарешті люди дорвалися, як кажуть, до хорошого тугого гаманця! Пожити можна, вони розуміють, що в цей проміжок часу, до 2012 року (коли ще невідомо, що буде), треба зміцнити своє матеріальне становище. Чим вони, власне кажучи, і займаються", - додав він.

"Я до цих шашнів жодного стосунку не мав. Він, коли бував у Криму і при мені дзвонив дружині, весь час казав: "Світланко, Світланко рідна, як, що?" - і тому подібне. І разом з тим, Ксюшечка його супроводжувала", - розповів депутат.

"Весь апарат знав про це, знав, що вони гуляли по-чорному, як кішка і кіт у березні", - заявив Грач.

Нагадаємо, що лідер українських комуністів Симоненко одружився з журналісткою Ващенко у вересні 2009 року. На той момент вона вже народила йому позашлюбну доньку. Про роман головного комуніста і журналістки стало відомо, коли про його "аморальну поведінку" (позашлюбну дитину і любовний зв'язок на стороні) громадськості розповіла його дружина Світлана, звертаючись до комуністичного сумління.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 878 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ