Сб, 2024-04-20, 12:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 14 » Скандал з українською делегацією у Франкфурті: ПР вигороджує свого нардепа. Табачник обіцяє покарати за "п’яний дебош"
17:51
Скандал з українською делегацією у Франкфурті: ПР вигороджує свого нардепа. Табачник обіцяє покарати за "п’яний дебош"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У фракції Партії регіонів стверджують, що їхній народний депутат не причетний до скандалу в аеропорту німецького міста Франкфурт-на-Майні, повідомляє УНІАН.

Про це повідомив народний депутат з фракції Партії регіонів Максим Луцький, коментуючи інформацію про те, що нібито народного депутата-"регіонала" Андрія Пінчука через нетверезий стан в аеропорту Франкфурта не пустили у літак, що прямував до Південно-Африканської Республіки.

- Табачник обіцяє покарати підлеглих за "п’яний дебош"
- Симоненко заявляє, що його депутата напоїла Партія регіонів за наказом Коломойського

За словами Луцького, інформація про те, що начебто до даного інциденту причетний народний депутат від ПР Пінчук, не відповідає дійсності. "Коли ми дізналися про даний інцидент, то я, як перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, мав з’ясувати всі обставини цього конфлікту. Я розмовляв телефоном з Пінчуком, і той запевнив, що не має до цього жодного стосунку, ніхто його з літака не знімав, і вся делегація Міносвіти добралася до ПАР", - сказав народний депутат.

При цьому Луцький зауважив, що конфлікт у німецькому аеропорту таки стався. За його словами, з літака у Франкфурті-на-Майні служба безпеки аеропорту намагалася зняти народного депутата від фракції КПУ Андрія Найдьонова та ще п’ятьох осіб. "Їх намагалися зняти через нетверезий стан. Однак ситуацію вдалося залагодити", - сказав народний депутат.

Луцький також наголосив, що Міносвіти не має стосунку до внесення Найдьонова та інших 5 осіб, що причетні до скандалу, у списки делегації на Всесвітній фестиваль молоді та студентів, що проходить в ПАР. Народний депутат пояснив, що ця поїздка планувалася ще місяць тому, й ці особи були долучені до списку від Міністерства молоді, сім’ї та спорту. "Після адміністративної реформи це міністерство стало частиною Міносвіти, і саме тому ці особи потрапили до складу делегації, оскільки всі папери були заздалегідь передані до ПАР", - сказав він.

Як відомо, деякі ЗМІ повідомляли про те, що українську делегацію у складі 93 осіб від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, що прямувала до Південної Африки, було знято з борту літака в аеропорту м. Франкфурт-на-Майні.

Нагадаємо, це не перший випадок, в якому фігурують спиртне, українські чиновники та Франкфуртський аеропорт. В аеропорту Франкфурта-на-Майні у свій час не допустили на борт літака Юрія Луценка (на той момент - очільника МВС) та його сина Олександра. Німецька газета Bild написала, що українці нібито були в стані алкогольного сп'яніння. Пізніше Луценко уточнив, що виграв суди у газети, а прокуратура землі Гессен визнала відсутність підстав для порушення кримінальної справи.

Крім того, "регіонал" Пінчук перш фігурував у ЗМІ в скандальному контексті. У квітні екс-глава МВС Луценко заявив, що "регіонал", який нещодавно приніс присягу у Верховній Раді, побив біля свого будинку юнака за те, що той зробив йому і його компанії зауваження, попросивши зробити тихіше музику.

Табачник обіцяє покарати підлеглих за "п’яний дебош"

Міністр освіти Дмитро Табачник обіцяє покарати членів делегації від Міносвіти у разі, якщо інформація про інцидент у франкфуртському аеропорті підтвердиться.

Про це він сказав, коментуючи інформацію про те, що українську делегацію не пустили у літак у Франкфуртському аеропорту через нетверезий стан.

"Табачник заявив, що звернувся до представників посольства України у Німеччині та Генерального консульства України у Франкфурті-на-Майні з проханням підтвердити або ж спростувати правдивість цієї інформації, на цей час інформація не підтвердилась", - сказано у повідомленні прес-служби Міносвіти.

"У разі підтвердження цього факту та вини працівників Міністерства, ці особи відповідатимуть згідно з чинним законодавством", - зазначив Табачник.

Симоненко заявляє, що його депутата напоїла Партія регіонів за наказом Коломойського

Інформація про те, що учасників української делегації намагалися зняти з рейсу в аеропорту у Франкфурті-на-Майні через нетверезого нардепа від КПУ, може свідчити про спробу дискредитації Компартії України, заявив лідер КПУ Петро Симоненко., передає "Обком".

"Я ніколи не бачив, щоб Андрій (Найдьонов) собі таке собі дозволяв, тому я розберуся і скористаюся інформацією від журналістів. Якщо вона підтвердиться, ми подумаємо, які методи приймати. Найдьонов - дуже порядна людина, дуже спокійний, він - вчений", - підкреслив Симоненко.

У той же час лідер КПУ не виключив, що подібна інформація може свідчити про спробу дискредитації КПУ. "Якщо відверто говорити, то які ЗМІ надають цю інформацію? Те, що я Коломойському ( Ігор Коломойський– ред.) на "хвіст" наступив - це так", - зазначив Симоненко.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 920 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ