Чт, 2024-04-18, 11:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 2 » Сьомін вивів "Сток Сіті" у плей-оф ЛЄ. Киянам допоможе хіба що диво. ВІДЕО
13:03
Сьомін вивів "Сток Сіті" у плей-оф ЛЄ. Киянам допоможе хіба що диво. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Провалом "Динамо" завершився поєдинок e Сток-он-Тренто, де в рамках п'ятого туру Ліги Європи місцевий "Сток Сіті" приймав київський клуб. Динамівці, керовані Юрієм Сьоміним, не зуміли втримати переможний рахунок у протистоянні з резервістами середняка англійської Прем'єр-ліги, що поставило хрест на шансах команди вийти до плей-оф.

"Сток Сіті" - "Динамо" 1:1

Голи: Джонс, 81 - Апсон, 20 (у свої ворота)

"Сток Сіті": Бегович, Хіггінботем, Хут, Апсон, Шоттон, Діао (Фуллер, 70), Пеннант (Уайтхед, 88), Ділеп, Паласіос, Джонс (Уолтерс, 84), Джером

"Динамо": Шовковський, Данило, Юссуф (Нінкович, 85), Хачеріді, Бетао, Ярмоленко, Вукоєвич, Алієв, Гусєв, Шевченко (Алмейда, 73), Браун

- Тренер "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував нічию зі "Сток Сіті"

Тоні П'юліс, тренер англійців, на історичний поєдинок своєї команди - у разі мінімум нічийного результату "Сток Сіті" вперше в історії виходив би в плей-оф - вирішив випустити резервістів. З-поміж тих, хто грав 26 листопада в 13-му турі АПЛ проти "Блекберна" з перших хвилин на поле вийшли лише троє.

Колега валлійця Юрій Сьомін випустив бойовий склад. Хіба що Гармаш пропускав поєдинок через дискваліфікацію. Але боязка тактика російського фахівця, згідно з якою команда після забитого гола притиснулася до своїх воріт, замість того, щоб розвинути успіх, дозволила футболістам "Сток Сіті" домогтися потрібного для них, і катастрофічного для киян, результату.

Англійці помітно поступалися опонентові в досвідові і майстерності. Кияни, грамотно підставляючись, заробили безліч штрафних, збиваючи атакувальні пориви суперника. Та й у роботі з м'ячем, в індивідуальній майстерності різниця була очевидна. Оборона "Стоку" аж ніяк не виглядала непрохідною стіною, але Сьомін раз у раз вибігав до бровки, жестами показуючи своїй команді зменшити темп і не йти в атаку великими силами, а на довершення своєї тактичної задумки ЮрПалич зняв другого форварда, замінивши його п'ятим захисником.

В результаті досить змістовна в першому таймі гра динамівців ближче до середини другого тайму звелася до банальних вибивань на чужу половину поля. Малюнок гри пропав, як і будь-які осмислені дії, а команда добровільно, з подачі тренера, окопалася у своєму штрафному майданчику. Та вистояти кияни не зуміли, пропустивши за 10 хвилин до кінця.

Що дивно, пропустивши гол, Сьомін не став кидати в бій нападників, хоча його команді необхідна була тільки перемога. Наставник зняв одного з трьох центральних захисників, які стали вже неактуальними, і випустив центрального півзахисника. До третьої заміни тренер вирішив взагалі не вдаватися...

Разом з фінальним свистком розтанули й усі надії вболівальників "Динамо" на вихід до плей-оф. Хоч залишився один варіант, за якого "Бешикташ" програє вдома "Сток Сіті", а "Динамо" розгромить "Маккабі" з рахунком щонайменше 4:0, але він, враховуючи тактичні уподобання тренера команди, більше зі сфери фантастики.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 817 | Додав: adminA | Теги: Сток Сіті-Динамо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ