Пт, 2024-04-26, 01:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 14 » Спортивний позашляховик Kubang з двигуном від Ferrari компанія Maserati представила у Франкфурті
18:43
Спортивний позашляховик Kubang з двигуном від Ferrari компанія Maserati представила у Франкфурті
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Італійський виробник спорткарів представив модель Kubang, яка кидає виклик Porsche Cayenne, BMW X6 M і іншим аналогам. Новинка є дивовижним гібридом: основа - від американського джипа, а двигун від Ferrari. Поки перед нами передсерійний зразок, і деталі технічних характеристик тримаються в таємниці, але вже зараз зрозуміло: Maserati прагне перевершити всіх по розкоші і швидкості, пишуть "Автоновости".

Платформа Kubang запозичена у Jeep Grand Cherokee. Але найцікавіше - під капотом. Повідомляється, що Maserati буде ставити на цю машину нові двигуни власної розробки, які вироблятимуться на заводі Ferrari в Маранелло. Проектування моторів очолює Паоло Мартінеллі - колишній головний моторист формульної команди Ferrari, що нині є шефом Maserati по двигунах і трансмісіях.

Незважаючи на те, що платформа узята у позашляховика, навряд чи варто побоюватися, що за звичками на дорозі Kubang буде схожий, швидше, на джип, ніж на спорткар. Шасі, гальма, рульовий механізм не будуть успадковані у Grand Cherokee. Їх розробляють в Італії. Коробка передач - 8-ступінчастий "автомат".

Якщо про швидкісні показники новинки нам поки нічого не відомо, то з погляду дизайну все зрозуміло. Обраний стиль нагадує Porsche Cayenne і Infiniti FX. Якщо не брати в розрахунок фірмові грати радіатора, то, мабуть, складно побачити в італійській моделі характерну для Maserati індивідуальність.

Найближчими роками різні виробники змагатимуться, чий позашляховик найрозкішніший і найшвидший. Вже відомо, що подібні моделі створюють Lamborghini і Bentley. І це цілком логічно: машини цього класу виявилися на подив затребувані. Свого часу поява Porsche Cayenne стала головною причиною, чому бізнес німецького виробника спорткаров різко пішов вгору.

На Франкфуртському автосалоні італійці поки не дозволили відкрити дверей машини, оцінити якість обробки і рівень оснащення. Прем'єра серійного Maserati Kubang відбудеться лише через рік. А початок продажів запланований на 2013 рік.

Раніше ЗМІ повідомляли, що під капотом машини опиниться 4,7-літрова бензинова "вісімка" потужністю 450 к.с. запозичена у Maserati Quattroporte Sport GT і Maserati Granturismo S, а також трилітровий турбодизель потужністю 241 к.с. фірми VM Motori. Останній з недавнього часу прописався і під капотом "донора" - Jeep Grand Cherokee.

Як відомо, у німецькому Франкфурті-на-Майні відкрилася 64-а автомобільна виставка. Офіційно моторшоу пройде з 15 по 25 вересня, але з 13 вересня автосалон відкритий лише для представників ЗМІ. Провідні компанії світу представлять свої новинки. Серед прем'єр: оновлений Porsche 911, Mazda CX-5, електрокар Audi A2 і багато іншого.

Офіційна назва автосалону - The International Motor Show (IAA). Шоу проходить раз на два роки, чергуючись з Паризькою автовиставкою. Представники преси зможуть ознайомитися з новинками виставки раніше відвідувачів, для них двері прем'єрних павільйонів відкрилися 13 вересня. Цього року у Франкфурті покажуть велику кількість серійних машин, частина з яких надійде в продаж вже цієї осені.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 794 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ