Пт, 2024-03-29, 12:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Листопад » 20 » Стійка реєстрації як запорука комфорту ваших клієнтів
17:59
Стійка реєстрації як запорука комфорту ваших клієнтів
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Для того, щоб клієнти почували себе комфортно у вашому закладі або офісі, часто треба надати їм пораду та допомогти. Для цієї мети і використовують ресепшн.

Стіл ресепшн є першим, що бачить ваш клієнт. Тому ваше головне завдання-організувати цю місцевість якомога гармонійніше, зручніше і привабливіше для гостя. Отже, гарний стіл для рецепції можна знайти у бренду Torgoborud. Додайте хорошу дівчину адміністратора, тиху музику на задньому плані і вуаля, клієнт у вас на "гачку"!

Перше враження

Коли ви заходите у салон краси, гарний ресторан або готель, тренажерний зал або навіть стоматологічний кабінет, ви хочете теплого прийому, розповіді про цмовірну користь і послуги данного закладу. Це саме те, що і робить адміністратор або, простіше кажучи, той, хто сидить за столом при вході в магазин/салон/кафе.

Тому важливо звернути належну увагу на цю зону прийому гостей. Перше, що вам потрібно купити, це зручний стіл для проведення консультацій і реєстрації клієнтів, у разі необхідності. Зауважте, що він повинен бути зручним як для клієнта, так і для адміністратора. Оберіть стійку реєстрації так, щоб вона гармонійно вписалася в простір і відповідала цілям вашого бізнесу.

Коли потрібен стіл ресепшн?

Стійка реєстрації гостей не завжди необхідна. Так, у звичайному продуктовому магазині це явно не самий необхідний атрибут. Але для готелю або салону краси без такого "місця зустрічі" ви просто не можете працювати!

Таким чином, ресепшн варто поставити, якщо:

  • У вас готель/гуртожиток/апартаменти для оренди. У цьому випадку всі питання поселення і виселення гостей, а також нюанси під час їх перебування і так далі будуть вирішуватись тут.
  • У вас салон краси, перукарня, барбершрп і т. п., де клієнти приходять по запису і потрібно тримати чіткий графік. Крім того, на стійці реєстрації нові клієнти зможуть дізнатися про послуги у вашому закладі.
  • У вас ресторан. Тут більше йдеться про престижні дорогі ресторани, де завжди повна посадка гостей. У цьому випадку клієнти будуть розсаджуватись адміністратором і не буде ніяких проблем з бронюванням столиків.
  • У вас тренажерний зал, басейн, лазня, сауна і тому подібне, де можна орендувати послуги протягом певного часу.
  • У вас велика фірма з юридичних, туристичних або інших послуг, які вимагають індивідуального підходу. Тут також всі питання розкладу будуть вирішені адміністратором.

Який стіл реєстрації вам потрібен?

Перш за все, важливо враховувати розміри. Це питання стоїть особливо гостро, якщо у вас досить маленька пооща. Перш, ніж купувати, зробіть вимірювання доступного простору, щоб ресепшн гарно вписався і не заважав проходу.

Крім того, подумайте про те, де буде краще поставити його. Звичайно, саме логічно буде розмістити ресепшн безпосередньо біля входу. Таким чином, клієнт не заплутається і відразу зрозуміє до кого звернутися за підказкою.

Не варто забувати і про функціональність столу. В залежності від специфіки бізнесу, повинно бути місце для комп'ютера, документації, а також адміністратора. До речі, місце для працівника має бути якомога комфортнішим.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 713 | Додав: admin | Теги: комфорт, запорука, стійка, клієнт, რენდოლ ბატინკოფი
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ