Чт, 2024-03-28, 15:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 25 » Subaru відновить дизайн. Нові моделі створюватимуться в стилі концепту Impreza Design Concept
14:04
Subaru відновить дизайн. Нові моделі створюватимуться в стилі концепту Impreza Design Concept
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Керівники Subaru підтвердили: у найближчі декілька років дизайн автомобілів буде кардинально оновлений. Як почнуть виглядати нові Subaru, ми вже знаємо, адже їх зроблять в стилі концепту Impreza Design Concept. Саме ця модель стала справжньою сенсацією минулого недавно автосалону в Лос-Анджелесі, пишуть "Автоновости".

Ще б, адже всі вже давно звикли до того, що автомобілі Subaru не відрізняються красою і вишуканістю форм. Але Impreza Design Concept - абсолютно інший. І якщо все нові Subaru будуть зроблені в такому стилі, то це буде дуже непогано.

Мало того, одночасно із зміною дизайну японці вирішили змінити і свій слоган. Відтепер він звучить так - "Confidence in Motion" ("Упевненість в русі").

"Створюючи новий слоган мазкі, ми не мали на увазі, що мають намір змінювати основну ідею сучасної філософії наший мазкі. Ми маємо намір розвивати і укріплювати наш бренд. Ми маємо намір рухатися вперед і продовжувати впровадження інновацій, щоб відповідати очікуванням наших клієнтів", - заявив ікуо Морі, президент компанії FHI, яка володіє мазкою Subaru.

Як повідомлялося, Модель Subaru Impreza перетворилася на справжній суперкар після програми модернізації, розробленої фахівцями інжинірингової компанії Cosworth. Модель Cosworth Impreza STi CS400, яка отримала під капот 395-сильний турбомотор, не поступається в швидкості Lamborghini Gallardo LP560-4: вона розганяється до 100 кілометрів на годину за 3,7 секунд. Максимальна швидкість автомобіля обмежена на відмітці 250 кілометрів за годину.

Штатний 2,5-літровий двигун з турбонаддувом від спортивної версії STi отримав новий турбокомпресор, ковані поршні, новий масляний насос. Завдяки перепрограмуванню електроніки і новій системі випуску його потужність збільшена до 395 кінських сил і 398 Нм обертового моменту.

Штатну підвіску замінили на пружини Eibach і амортизатор Bilstein, кліренс Impreza скоротився до 10 сантиметрів. Модернізації піддалася і гальмівна система: на спорткар встановлені диски більшого діаметру.

Пакет стилістичних змін Subaru Impreza включає новий передній бампер, протитуманні фари, сітчасті ґрати радіатора, задній спойлер, а також 18-дюймові легкосплавні диски. У салоні встановлені спортивні крісла Recaro.

Автомобіль спеціальної серії Cosworth Impreza STi CS400 продаватимуть тільки у Великобританії за ціною 50 тисяч фунтів. Всього буде випущено 75 таких машин.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 934 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ