Вт, 2024-04-16, 20:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 22 » Суддя ухвалив рішення забрати Пилипишина з реанімації і привести його в суд у найближчі 72 години
18:49
Суддя ухвалив рішення забрати Пилипишина з реанімації і привести його в суд у найближчі 72 години
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
.

Голосіївський районний суд Києва ухвалив рішення затримати колишнього голову Шевченківської райадміністрації столиці Віктора Пилипишина і доправити його до приміщення суду в будь-який час протягом 72 годин для визначення запобіжного заходу, заявив адвокат Пилипишина Сергій Гребенюк.

Як повідомляє прес-служба громадського руху "Кияни передусім!", яке очолює Пилипишин, адвокат послався на інформацію судді цього суду, оскільки рішення було ухвалено за відсутності захисників обвинуваченого.

За словами Гребенюка, адвокати звернулися до суду з клопотанням про видачу їм на руки тексту рішення суду. Однак канцелярія суду його не надала через відсутність судді, повідомляє "Iнтерфакс-Україна".

Наразі адвокату невідомо про інші слідчі дії у справі Пилипишина.

"Тим часом стан здоров'я Віктора Пилипишина - стабільно важкий. Він досі перебуває в реанімації. Лікарі наполягають на його нетранспортабельності", - зазначили в прес-службі руху "Кияни передусім!".

Як повідомлялося, прокуратура Києва порушила кримінальну справу щодо Пилипишина. Його обвинувачено в перевищенні влади і службових повноважень, які завдали збитків громаді на суму понад 15 млн грн. Його також обвинувачено в незаконних діях щодо відчуження нерухомого майна.

При цьому в прес-службі прокуратури столиці зазначили, що слідчий прокуратури Києва не давав жодних доручень співробітникам правоохоронних органів про примусове доправлення на допит Пилипишина.

Раніше в громадському русі "Кияни передусім!" заявили, що співробітники УБОЗ вручили йому постанову про порушення проти нього кримінальної справи і почали допит безпосередньо в палаті клініки, де його лікують після гіпертонічного кризу.

У листопаді 2010 року під час ліквідації райрад у Києві Пилипишина звільнили з посади голови центрального Шевченківського району.

Довідка

Пилипишин у 2004 році отримав посаду першого заступника голови держадміністрації Печерського району Києва, потім - аналогічний пост у Шевченківській райадміністрації. У 2005-2006 роках Пилипишин був заступником мера Києва Олександра Омельченка.

У 2006 році його було призначено головою адміністрації Шевченківського району столиці. Крім того, він став депутатом і головою Шевченківської райради.

У вересні 2007 року Пилипишина обрали народним депутатом України VI скликання від Блоку Литвина.

На останніх виборах мера Києва у травні 2008 року Пилипишин набрав 6,71% голосів. Також у травні 2008 року склав депутатські повноваження, віддавши перевагу роботі на посаді голови Шевченківської райадміністрації.

У січні 2010 року політвиконком Народної партії ухвалив рішення про відсторонення Віктора Пилипишина від обов'язків керівника Київською міською парторганізацією. У свою чергу політик заявив про вихід з партії.

У листопаді 2010 року під час ліквідації райрад у Києві Пилипишина звільнили з посади голови центрального Шевченківського району.

Бізнес Пилипишина, повідомлялося в журналі "Публічні люди", пов'язаний переважно з консультаціями і інвестиціями в аграрний сектор. "Як правило, - сказав він, - я був 100-процентним власником структур, ризикуючи, брав в банках кредити. Іноді - "попадав", іноді - заробляв. Мій найуспішніший бізнес, який вдалося реалізувати, - це мережа тепличних комбінатів в Україні. У Калинівці є тепличний комбінат площею близько 50 га, є комбінати в Києві, у Вінниці".

Також Пилипишину належав чайний бізнес - бренди "Аскольд", "Батік", "Домашній", найбільша чайна фабрика України.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 936 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ