Пт, 2024-04-19, 04:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Світлина Кім Чен Уна викликала бурхливу реакцію у Південній Кореї: КНДР виростила ще одне "жирне порося"
18:09
Світлина Кім Чен Уна викликала бурхливу реакцію у Південній Кореї: КНДР виростила ще одне "жирне порося"
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

  Перша офіційно опублікована світлина молодшого сина Кім Чен Іра, якого вважаються його наступником, викликала бурхливий відгук південнокорейських блоґерів та ЗМІ. Причому, їхні коментарі відверто презирливі і зводяться фактично до одного: режим у Пхеньяні виростив ще одне "жирне порося".

Справді, на фото 27-річний Кім Чен Ун, який сидить через одне місце праворуч від свого батька (на знімку зліва), одягнений у все темне, вражає майже дитячою пухкістю обличчя. Судячи з виду молодої людини, це може бути тільки результатом хорошого і навіть надмірного харчування, повідомляє NEWSru.com.

Проглядаючи записи в південнокорейських блогах, британська газета The Daily Telegraph наголошує, що більшості їх авторів у КНДР загрожувала б страта.

"Жирна пхеньянська свиня", - пише один.

"Що ж вони їдять, щоб так розжиріти, коли все населення країни голодує?" - дивується інший.

"Нічого собі товстун! Додати ще одного товстого сина, і вийде північнокорейська версія телепузиків", - жартує третій.

"Та їжа, яку поглинає Кім Чен Ун за один день, могла б врятувати сотні ваших жителів", - обурюється четвертий.

Не відстають від блоґерів і південнокорейські газети. Так, навіть консервативна газета "Чосон Ільбо" зневажливо пише на своїй головній сторінці: "Єдиний жирний Принц Пхеньяна".

Втім, деякі аналітики вважають, що Кім Чен Ун навмисно набрав вагу, щоб бути схожим на свого високоповажного діда Кім Ір Сена. Крім того, у північнокорейців (мабуть, внаслідок того, що в цілому нація голодує) товсті люди вважаються красивими, на відміну від успішної Південної Кореї, де все навпаки.

Західні журналісти, що знайшли сліди Кім Чен Уна в Швейцарії (там він у дитинстві вчився в елітній школі), писали, що він є пристрасним прихильником баскетболу і хлопцем був у відмінній фізичній формі. Проте південнокорейське агентство "Ренхап" ще до публікації фотографії повідомляло, що наступник важить близько 90 кілограмів, і від його минулого атлетичного тіла залишилися тільки спогади.

У Кім Чен Іра є ще два сини. Старшому Кім Чен Наму 39 років, він живе в Китаї і час від часу спілкується з журналістами. Судячи з фотографій, він теж вельми і вельми вгодований.

А про середнього Кім Чен Чхоле відомо з розповідей колишнього кухаря Кім Чен Іра японця Кендзі Фудзімото: він стверджує, що молода людина страждає на захворювання, при якому організм виробляє дуже багато жіночих гормонів. Очевидно, він теж схильний до повноти.

Вельми вгодованим був донедавна і їхній батько, але після того, як, за деякими даними, в 2008 році переніс інсульт, він сильно схуд.

Нагадаємо, що під час з'їзду Трудової партії Кім Чен Уна було включено до складу ЦК Трудової партії Кореї (ТПК) і він став заступником свого батька у Військовому комітеті ЦК ТПК.

Крім того, Кім Чен Уна призначено на посаду віце-голови Центральної військової комісії.

Напередодні партконференції, що відбулася вперше за останніх 44 роки, ймовірно, 28-річного Кім Чен Уна наказом його батька було удостоєно звання генерала. Проте на фотографії в "Нодон сінмун" він одягнений у темний френч.

Ім'я Кім Чен Уна вперше з'явилося в державних засобах масової інформації КНДР за декілька годин до початку конференції ТПК, але без вказівки на те, що це син чинного лідера.

Вчора державні ЗМІ Північної Кореї опублікували світлину молодшого сина Кім Чен Іра - Кім Чен Уна. На знімку молодий чоловік зображений серед 200 високопоставлених корейських чиновників і військових - делегатів нещодавньої конференції правлячої в КНДР Трудової партії. Він сидить у першому ряду, від батька його відокремлює всього одне місце.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 975 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ