Ср, 2024-04-24, 18:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Своїм нащадкам Усама бін Ладен заповів вивчитися та жити на Заході мирним життям
14:56
Своїм нащадкам Усама бін Ладен заповів вивчитися та жити на Заході мирним життям
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Колишній "терорист номер один", лідер "Аль-Каїди" Усама бін Ладен, знищений торік у Пакистані, не хотів, щоб його діти і внуки пішли його слідами, обравши шлях джихаду, а закликав їх отримати вищу освіту й жити нормальним, мирним життям на Заході, повідомляє NEWSru.co.il, посилаючись на інтерв'ю лондонській газеті The Sunday Times шурина терориста Закарія ас-Садах.

За його словами, бін Ладен настановлював своїх нащадків такими словами: "Їдьте в Європу і Америку, здобудьте гарну освіту. Ви повинні вчитися, жити у мирі й не робити те, що я роблю або що я робив".

За словами швагра, в останні роки життя бен Ладен висловлював співчуття у зв'язку з ініційованими ним терактами 11 вересня, в ході яких загинули три тисячі людей, і, головним чином, тим, як ці події вплинули на життя його родини.

Сам бін Ладен навчався в Університеті імені короля Абдулазіза в Джедді (Саудівська Аравія), тоді як його брати здобували освіту в Гарвардській школі права, Університеті Південної Кароліни та Університеті імені Тафтса (США).

Ас-Садах - брат п'ятої дружини бін Ладена - Амаль, яка була поранена в ногу під час операції зі знищення лідера терористів американськими спецназівцями в його будинку в Абботтабаді в травні 2011 року. За словами шурина, після цього пакистанська комісія з розслідування вбивства бен Ладена ввела обмеження на пересування сім'ї бін Ладена, які було знято лише в жовтні. У листопаді 2011-го Ас-Садах приїхав до Пакистану, щоб забрати трьох дружин і дев'ятьох дітей лідера "Аль-Каїди" з собою, але пакистанські чиновники не дозволили.

Нині родичі бін Ладена проживають в трикімнатній квартирі в Ісламабаді, де їх охороняють співробітники пакистанських спецслужб. The Sunday Times опублікувала фотографії деяких дітей та онуків бін Ладена: двох синів і доньки, а також двох онуків і внучки. Діти, які стали свідками вбивства свого батька, досі відчувають наслідки психічної травми, стверджує швагер.

Нагадаємо, що терористичне угруповання "Аль-Каїда" розмістило на низці ісламістських сайтів посмертне аудіозвернення Усами бін Ладена.

У своєму останньому зверненні бін Ладен вітає перевороти і заворушення, які охопили низку арабських країн в останні кілька місяців, а також висловлює задоволення перемогою революцій, що повалили владні режими в Тунісі та Єгипті. Нагадаємо, раніше його прихильники стверджували, що саме бін Ладен стоїть за організацією заворушень у країнах Північної Африки та Близького Сходу.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: Своїм нащадкам Усама бін Ладен запо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ