Пт, 2024-03-29, 10:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 14 » Тимошенко готується до виборів у Раду навесні і вже склала списки. У БЮТ спростовують це
18:32
Тимошенко готується до виборів у Раду навесні і вже склала списки. У БЮТ спростовують це
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Юлія Тимошенко розраховує провести до парламенту на наступних виборах Верховної Ради близько 50 депутатів за партійним списком. Про це газеті "Сегодня" повідомило джерело в БЮТ, з посиланням на передвиборний список, нібито складений в найближчому оточенні Тимошенко.

Як йдеться у публікації, "у списку 40 осіб - ще 10 місць відведуть для спонсорів кампанії". "Якщо список відповідає дійсності, підтвердилися найгірші очікування "бютівців": у топ-40 увійшли лише 23 нинішніх нардепи, решту місць віддано колишнім членам Кабміну і союзникам з НУ-НС", - зазначає видання.

- У БЮТ відкидають інформацію про можливий список: від "Сьогодні" можна чекати тільки брудних провокацій

"Тобто майже сотні членів фракції БЮТ запропонують йти по мажоритарних округах, для чого у більшості з них просто немає грошей (мажоритарний мандат оцінюють у 2 мільйони доларів)", - пише газета.

У публікації наголошується, що "в такій ситуації різко зростає ймовірність того, що 300 голосів для перенесення виборів з березня 2011 року (як це записано в старій Конституції) на 2012 рік таки знайдуться - за це може проголосувати більшість фракції БЮТ, яка ризикує пролетіти повз нову Раду".

Зокрема, за інформацією газети, в список увійшли Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Григорій Немиря, Богдан Данилишин, Людмила Денісова, Петро Крупко, Юрій Луценко, Михайло Лівінський (екс-керівник апарату прем'єра), Олександр Задорожний (екс-радник прем'єра).

Крім того, це екс-губернатор Арсен Аваков, депутати від БЮТ Олександр Абдуллін, Володимир Бондаренко, Олександр Бондар, Михайло Волинець, Ігор Гринів, Костянтин Жеваго, Іван Кириленко, Андрій Кожем'якін, Наталія Королевська, Руслан Лук'янчук.

Також у списку нібито є Сергій Пашинський, Сергій Соболєв, Євген Суслов, Валентин Сушкевич, Віктор Таран, Сергій Терьохін, Віталій Чепинога, Віталій Чудновський, Євген Шаго, Андрій Шевченко, Андрій Шкіль, Віктор Швець, Володимир Яворівський.

Видання зазначає, що в списку Тимошенко нібито є депутати від НУ-НС Юрій Гримчак, Олесь Доній, Роман Зварич, Юрій Кармазін, Микола Катеринчук, Геннадій Москаль, Борис Тарасюк.

У БЮТ відкидають інформацію про можливий список: від "Сьогодні" можна чекати тільки брудних провокацій

Офіційно в БЮТ інформацію про те, що список вже складено, заперечують. "Це неправда. Поки що ніхто списків на вибори не складав", - заявив "бютівець" Андрій Сінченко. Водночас він зазначив: "Нинішня влада може будь-якої хвилини викинути ідею виборів 2011 року - аж до перших чисел лютого. У Партії регіонів теж є різні течії".

У заяві прес-служби партії йдеться, що виборчий список "Батьківщини", поширений ЗМІ, "не має нічого спільного з реальністю". "Прес-служба уповноважена заявити, що жодного виборчого списку не складено. Партія зараз має набагато актуальніше завдання: захищати українців від грабіжницьких дій Януковича і Партії регіонів", - заявили у партії.

У прес-службі зазначили, що "фальшивка з’явилася на шпальтах газети "Сегодня", що належить Партії регіонів". "Нічого іншого, ніж брудні провокації, від цього рупора влади ми й не очікуємо", - йдеться у заяві.

"Разом з тим, прес-служба "Батьківщини" володіє інформацією щодо виборчого списку "регіоналів", - наголосили у партії.

"Надійні джерела з ПР повідомили "бютівцям", що на наступних парламентських виборах за списками Партії регіонів до парламенту сподівається потрапити Віктор Янукович, який отримає імпічмент за провал соціальних обіцянок, розвал національної економіки, розгул корупції", - заявила прес-служба.

"Для Януковича депутатська недоторканність буде єдиним шансом зберегти накрадене, перш за все – резиденцію "Межигір’я", - йдеться у заяві.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 985 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ