Сб, 2024-04-20, 08:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 25 » Тимошенко прийшла на допит і заявила, що влада відсвяткувала День Соборності "на зло" опозиції
15:12
Тимошенко прийшла на допит і заявила, що влада відсвяткувала День Соборності "на зло" опозиції
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що опозиція змусила владу святкувати День Соборності України. Таку думку Тимошенко висловила сьогодні журналістам перед черговим відвідуванням Генеральної прокуратури, передає УНІАН.

"Перший раз День Соборності опозиція і народ примусили святкувати владу. Вони ніколи День Соборності не святкували, але 22 січня цього року вони як альтернативу опозиції, на противагу опозиції, все ж таки відсвяткували цей великий для України день. Це дуже важливо: ми їх вчимо любити Україну", - сказала Тимошенко.

Водночас лідер партії "Батьківщина" звернула увагу на той факт, що центральні канали телебачення необ’єктивно оцінили кількість учасників опозиційних акцій. "Багато людей прийшло, і, незважаючи на те, що була неправильно подана інформація в центральних засобах масової інформації, можу твердо сказати, що людей зібралася дуже велика кількість, і люди сьогодні готові бути єдиними в цій боротьбі", - додала Тимошенко.

На її думку, святкування Дня Соборності також укотре продемонструвало, що в Україні існує справжня сильна опозиція, з одного боку, а з іншого боку - "фальшива" опозиція, яка фінансується владою. "Те, що стосується штучної опозиції, - вона також у День Соборності проявилася у повній своїй мірі. На Майдан біля Софіївського собору закликали не політики, а видатні діячі України – люди, які мають величезний авторитет у суспільстві, звернулися до всіх політиків відсвяткувати День Соборності разом. І саме ті політичні лідери, які є політичними технологіями влади Партії регіонів, не відгукнулися на запрошення творчої та наукової інтелігенції, релігійних громад, а пішли розколювати опозицію за гроші Партії регіонів", - зазначила лідер "Батьківщини".

"Я думаю, що в такі дні якраз і настає момент істини, і Господь проявляє всіх: хто справді стоїть на позиціях і бореться, а хто за гроші симулює діяльність тільки заради того, щоб не дати можливості Україні отримати об’єднання і надію на перемогу", - заявила Тимошенко.

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко з'явилася у вівторок на допит до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

Як раніше повідомляла прес-служба партії, Тимошенко викликали туди на 12.00.

Тимошенко заявила, що у слідства немає достатніх доказів для передачі до суду матеріалів справи, порушеної проти неї.

"Ніякого ознайомлення з матеріалами справи зараз не відбувається, тому що прокуратура зрозуміла, що вона потрапила в повну пастку з пустими обвинуваченнями по кіотським грошам. І вони припинили моє ознайомлення з матеріалами справи і поновили досудове слідство, тому що жодних доказів для того, щоб передавати навіть в ці продажні суди просто немає", - сказала вона.

Як відомо, Генпрокуратура з кінця грудня минулого року <а href="/ukraine/13jan2011/povestka.html">викликає Тимошенко до слідчого, який розслідує порушену проти екс-прем'єрки справу у зв'язку з нецільовим використанням 380 млн євро, що надійшли від продажу квот на викиди парникових газів. З Тимошенко взяли <а href="/ukraine/20dec2010/tgghyuy.html">підписку про невиїзд.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1004 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ