Пт, 2024-03-29, 16:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 8 » Тимошенко звернеться до Європейського суду, "де до горла суддів не зможуть дотягнутися руки Януковича"
14:50
Тимошенко звернеться до Європейського суду, "де до горла суддів не зможуть дотягнутися руки Януковича"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко має намір звертатися до Європейського суду з прав людини у разі незадоволення її скарги в українських судах на порушення кримінальних справ.

"Тимошенко має намір пройти всі судові інстанції в Україні, аби мати можливість для неупередженого і справедливого розгляду цієї справи та справжнього захисту своїх прав в усіх міжнародних судах, зокрема, в Європейському суді з прав людини", - сказано у повідомленні прес-служби Тимошенко.

У середу о 14.20 відбудеться засідання Апеляційного суду Києва, де розглядатиметься апеляція Тимошенко щодо порушення проти неї "газової справи".

Також в партії заявляють, що Тимошенко обмежили строк ознайомлення зі справою, щоб вона не могла належно підготуватися до свого захисту.

"Режим Януковича свідомо позбавляє Юлію Тимошенко можливості ознайомитися із матеріалами всіх трьох сфабрикованих проти неї кримінальних справ і в такий спосіб перешкоджає їй аргументовано підготуватися до захисту своєї позиції", - йдеться в заяві партії.

В заяві наголошується, що про засідання Печерського суду не повідомили ні саму Тимошенко, ані її захисника.

"Якщо ж врахувати, що на вимогу того ж самого судді вона в цей же час до 25 червня має ознайомитися з більш ніж 40 тисячами аркушів, підшитих тим же слідчим до двох інших справ, то читати треба по 3500-4000 сторінок щодня", - зазначають у "Батьківщині".

"Юлія Тимошенко дуже відповідально ставиться до ознайомлення з матеріалами справ, хоч вони і сфальсифіковані, ретельно готується до захисту. Вона вже вивчила близько 8000 сторінок", - наголосили однопартійці Тимошенко.

На їхню думку, причина такого поспіху полягає у прагненні влади усунути свого головного політичного опонента від участі у парламентських та президентських виборах.

"Для того суд повинен якнайшвидше формалізувати вже давно затверджений Януковичем вирок, позбавити Тимошенко свободи, можливості очолити список "Батьківщини" та вести опозиційну діяльність, бувати в регіонах та зустрічатися з людьми", - йдеться в заяві.

"Янукович продовжує використовувати зґвалтоване ним правосуддя для переслідування та розправи над єдиним опозиційним політиком, який становить реальну загрозу для панівної в Україні кримінальної олігархії", - наголосили соратники Тимошенко.

Вони запевнили, що в такій ситуації Тимошенко відстоюватиме свою позицію в європейських судах, "де до горла суддів не зможуть дотягнутися руки Януковича".

Зазначимо, що суд за поданням слідчого Генпрокуратури встановив кінцевий термін ознайомлення екс-прем'єром Тимошенко з матеріалами кримінальної справи.

"Тимошенко вже понад 100 днів знайомиться з матеріалами кримінальної справи про вчинені нею злочини при використанні коштів Кіотського протоколу та закупівлі автомобілів швидкої медичної допомоги", - зазначається в повідомленні ГПУ.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 845 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ