Пт, 2024-04-26, 17:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2020 » Грудень » 20 » Трускавець і Карпати - гайда відпочивати
13:23
Трускавець і Карпати - гайда відпочивати
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Трускавець і Карпати - гайда відпочивати

Карпати відпочинок зима Термін бальнеотерапія походить від злиття латинських і грецьких слів і означає оздоровлення за допомогою мінеральних вод. Цей вид лікування зазвичай застосовується для загального оздоровлення:

  • поліпшення імунітету;
  • прискорення акліматизації;
  • відновлення форми і сил протягом або після хвороби і т.д.

Існують так звані бальнеологічні курорти. Від звичайних же курортів вони відрізняються тим, що крім звичайних засобів терапії, тут використовують лікування місцевими мінеральними водами, додатково оздоровлюючи організм.

Відомий курорт - це місто Трускавець. Точніше не воно саме, а прилеглі санаторії та лікувальні центри, що входять до нього. До речі, Трускавець часто обирають і для простого відпочинку, зокрема новорічного. За даними компанії "Відпочинок 365", яка є лідером в організації відпочинку в Карпатах, багато українців обирають Трускавець та Карпати місцем зустрічі Нового року та Різдва. Сам тому на сайті "Відпочинок 365" можна знайти безліч дешевих і насичених турів, а також замовити проживання в готелях за системою "все включено" на будь-який смак та гаманець.

Трускавець: трохи історії

У 1827 році тут були побудовані перші ванни для бальнеотерапії, і саме тоді був відкритий перший бальнеологічний центр міста Трускавець. У прилеглої місцевості протікає безліч різних підземних вод, придатних для всіх аспектів бальнеотерапії. А загальна кількість джерел — 14.

Природа наділила ці місця і геологічним багатством - мінералом озокеритом, поклади якого тут єдині в своєму роді. Одним з найбільш популярних санаторіїв є оздоровчий центр "Янтар" міста Трускавець. Хоча він і розташований на території міста, а не в його околицях, це не заважає насолоджуватися пишністю місцевої природи. Вікна кімнат розташовані досить високо, щоб бачити чудові зеленуваті пагорби і гори з вічно білою верхівкою.

трускавець Карпати відпочинок зима

Відпочинок: корисно та приємно

Вплив мінеральних вод покращує роботу кровоносної системи, заспокоює психічний стан людини, а також контролює діяльність залоз, гормонів, відновлює обмін речовин в організмі. Відпочинок в Карпатах у поєднанні з вживанням мінеральної води буде максимально корисним та приємним, окрім того слід пам'ятати, що в горах мінімальні ризики підхопити Covid-19 — так кажуть місцеві.

Мінеральні ванни можуть бути використані як для місцевого застосування, так і для омивання усього організму. Вони також використовуються для оздоровлення опорно-рухової і статевої систем.

Ванни використовуються для зовнішнього впливу, хоча мінеральні води використовуються, як напій, а також для проведення різних внутрішніх процедур. Все ж основний вплив бальнеотерапія має на кровоносну і нервову системи.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 1636 | Додав: admin | Теги: Трускавець, відпочинок, зима, Карпати
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ