Чт, 2024-04-25, 04:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 9 » У Бельгії сенатор закликала оголосити "сексуальний страйк", поки чоловіки не вирішать політичну кризу
17:04
У Бельгії сенатор закликала оголосити "сексуальний страйк", поки чоловіки не вирішать політичну кризу
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Депутат бельгійського сенату Марлея Теммерман закликала дружин політиків відмовити їм у подружніх обов'язкиах поки вони нарешті не сформують уряд країни, повідомляє The Daily Telegraph.
Після позачергових виборів, спровокованих політичною кризою, новий кабінет міністрів не вдається сформувати з травня 2010 року.

"Я закликаю чоловіків, всіх учасників переговорів утриматися від сексу, поки угоди не досягнуто. Не займайтеся сексом, поки новий уряд не вишикується перед фотографом на сходах палацу", - сказала вона.
Політична криза спровокувала дострокові парламентські вибори в Бельгії. Новий склад парламенту до цих пір не в змозі сформувати уряд - складна політична система країни зобов'язує забезпечувати справедливе представництво в вищих органах влади всіх основних етнічних груп країни - фламандців, голландців і валлонців, а також мешканців відповідних регіонів. Обрані ними депутати до цих пір не можуть домовитися про розподіл повноважень.
Дострокові парламентські вибори лише поглибили кризу після того, як більшість виборців Фландрії, багатого голландськомовного регіону на півночі країни, підтримали фламандську сепаратистську партію. 17 лютого країна поб'є рекорд, який поки утримує Ірак - 249 днів без затвердженого уряду. Багато бельгійців вже всерйоз побоюються розвалу країни.
Сенатор Теммерман нагадала, що жіночі рухи Кенії в 2009 році закликали своїх прихильниць відмовити чоловікам у доступі до тіла, якщо президент не припинить сваритися з прем'єр-міністром. До секс-бойкоту вони закликали в тому числі дружин перших осіб держави. "Кенійським повіям запропонували фінансові компенсації, якщо вони продемонструють сестринську солідарність і візьмуть участь у секс-страйку. Її вплив, звичайно, не довели науково, але вже через тиждень влада в Кенії стабілізувалася", - сказала сенатор.
Тіммерман, лікар-гінеколог за фахом, стверджує, що надихнула її комедія Арістофана "Лісістрата", де жінки таким способом намагалися зупинити Пелопоннеські війни, пише The Times у статті, зміст якої викладає сайт InoPressa.ru.
 Минулого разу для прискорення процесу утворення коаліції бельгійським чоловікам було запропоновано відрощувати бороди, але необхідного ефекту досягти не вдалося.
Пост прем'єр-міністра Бельгії раніше займав Ів Летерм, який після позачергових виборів змушений був піти у відставку. Він продовжує виконувати обов'язки глави уряду у відсутність затвердженого прем'єр-міністра. Офіційний представник Іва Летерма поспішив заявити, що його шеф не бере участь у переговорах і, отже, страйк його не торкнеться.
Сенатор Кетрін Фонк, що представляє соціал-демократів, заперечила соціалістці Теммерман. "Я не хочу брати участь у секс-страйку. Політики потрібні не для того, щоб страйкувати - а навпаки, щоб піднімати країну", - пояснила вона.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 862 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ