Чт, 2024-03-28, 17:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 6 » У БЮТ говорять, що звільнення апарату АП і РНБО пов'язані з низьким рейтингом Януковича
11:01
У БЮТ говорять, що звільнення апарату АП і РНБО пов'язані з низьким рейтингом Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
.

Заступник лідера фракції "БЮТ-Батьківщина", глава опозиційного уряду Сергій Соболєв заявив, що в питанні скорочення заступників глави Адміністрації президента України "просто знайшли крайніх", передає УНІАН.

- Олійник: Януковича цікавить не рейтинг, а реформи

"Після того, як щомісяця на стіл президента України кладуть чергове опитування, де показники його підтримки докотилися до рівня нижче 20%, я думаю, починається процес перестановки стільців в Адміністрації президента", - сказав він.

За словами Соболєва, якщо раніше всю провину за ситуацію в Україні нинішня влада перекладала на своїх попередників, то зараз вже шукають винних у своєму середовищі.

"Тому це скорочення - це, без сумніву, пошук крайнього в тому, хто винен у тому, що рейтинг Президента котиться вниз", - додав депутат.

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня президент Віктор Янукович підписав указ про скорочення апарату своєї Адміністрації. Зокрема, згідно з указом, як повідомив глава АП Сергій Льовочкін, кількість заступників глави Адміністрації скорочено до трьох. Також президент затвердив кількість штатних співробітників апарату Ради національної безпеки і оборони - 90 осіб. Секретар РНБО Раїса Богатирьова заявила, що діяльність апарату Ради оптимізована в рамках проведеної в країні адміністративної реформи.

Водночас, видання Главком, посилаючись на інформоване джерело в Адміністрації президента, повідомило, що найближчим часом Віктор Янукович звільнить цілу низку заступників глави АП: Андрія Портнова, Марину Ставнійчук, Юрія Ладного і Олега Рафальського.

Олійник: Януковича цікавить не рейтинг, а реформи

Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що президента Віктора Януковича цікавить, перш за все, не рейтинг, а проведення реформ, які допоможуть підняти рівень життя громадян і модернізувати Україну. Про це він сказав сьогодні, коментуючи заяви народного депутата від БЮТ Сергія Соболєва, повідомляє сайт Партії регіонів.

"Президента України Віктора Януковича цікавить, перш за все, не рейтинг, а проведення реформ, які допоможуть підняти рівень життя громадян і модернізувати Україну. Для досягнення цієї мети необхідно реалізовувати реформи, зокрема - непопулярні. Й президент не раз заявляв, що готовий на такі кроки", – підкреслив парламентарій.

Олійник нагадав, що, незважаючи на опір бюрократії, було істотно зменшено штат Секретаріату Кабінету міністрів, а сьогодні скорочується кількість чиновників, які забезпечують діяльність президента.

"І це незважаючи на те, що повноваження глави держави розширилися", – зазначив він.

"Якби БЮТ, коли був при владі, займався реформами, а не популізмом, він не був би зараз на тому місці, де знаходиться, і в такому плачевному становищі", – додав депутат.

Олійник висловив упевненість, що послідовні реформи, що реалізовуються президентом, дадуть позитивний результат вже у середньостроковій перспективі, коли минуть тимчасові незручності від непопулярних на перший погляд рішень, і люди почнуть відчувати результат реформ. "Тому Президента цікавить не рейтинг, а результат реформ", – аргументував він.

"Віктор Янукович, образно кажучи, показав особистим прикладом - "Роби, як я". Адже чому в народі раніше ніколи не вірили в ефективність і кінцевий успіх тих або інших змін? Тому що їх завжди починали "з хвоста", вирішуючи проблеми за рахунок простих людей, так і не добираючись зрештою до "голови", – пояснив Олійник.

"Президент проводить адміністративну реформу саме "згори" і, в чому можна не сумніватися, проконтролює її хід по всій вертикалі", – резюмував депутат.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 852 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ