Сб, 2024-04-20, 09:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 12 » У "Мистецькому Арсеналі" пройшов конкурс "Міс Україна Всесвіт-2011": перемогла 22-річна одеситка
12:36
У "Мистецькому Арсеналі" пройшов конкурс "Міс Україна Всесвіт-2011": перемогла 22-річна одеситка
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Конкурс краси "Міс Україна Всесвіт-2011" виграла 22-річна Олеся Стефанко з Одеси. Ім'я щасливої володарки титулу визначало міжнародне журі, яке очолила британська співачка Sonique.

Друге і третє місце розділили між собою 18-річна Анастасія Бурак з Житомира та 20-річна мешканка Івано-Франківська Ірина Самулі, повідомляє Ліга.

Крім Sonique, до складу суддів також увійшли перша ракетка світу Кароліна Возняцкі і офіційний фотограф "Міс Всесвіт", "Міс США" і компанії "Rolex" Фаділь Бердиш.

Крім того, серед членів журі були російсько-австралійський боксер і колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Костянтин Дзю, Оксана Ніколаєнко (сестра Олександри Ніколенко, яка не змогла бути присутньою на конкурсі) і господиня бутік-готелю "Riviera" Єлизавета Юрушева.

Фінал конкурсу відбувся у мистецькому центрі "Мистецький арсенал", де за бажаний титул та право представляти Україну на 60-му ювілейному конкурсі "Міс Всесвіт 2011" змагалися 15 учасниць.

Плаття для конкурсанток пошила український дизайнер Юлія Айсіна. А вбрання, прикрашене коштовностями, для п'яти фіналісток пошила офіційний дизайнер конкурсу "Міс Всесвіт" Шеррі Хілл.

Переможниця конкурсу отримала в подарунок кольє із золота і дорогоцінних каменів вартістю $ 20 тис. Крім цього, всі п'ять фіналісток отримали путівки до Канн.

Корону красуні передала "Міс Україна Всесвіт-2010" Анна Пославська, яка цього року завоювала почесне 4 місце на конкурсі "Міс Всесвіт 2010".

Ведучими церемонії стали Олексій Дівеєв-Церковний і Маша Єфросиніна. Гостей своїми виступами розважали Юрій Шатунов, група "Арктика" і Асія Ахат.

Переможниця конкурсу отримала в подарунок кольє із золота і коштовностей вартістю 20 тис дол. Крім цього, всіх п'ять фіналісток отримали путівки до Канн.

Олеся не вперше перемагає в конкурсах краси. Два роки тому вона перемогла в конкурсі міс Одеська Національна Юридична Академія, в якому взяла участь як студентка Інституту прокуратури і слідства.

Цього року "Міс Україна Всесвіт" змінив організатора: замість владарки титулу "Міс Україна 2001" і дружини мільярдера Александри Николаєнко, за проведення конкурсу узялася міжнародна меценатська організація TOP Ukraine. Слід зазначити, що не менш престижний конкурс "Міс Україна" також належить власникові цієї організації.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1239 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ