Ср, 2024-04-24, 02:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 2 » У Раді з'явилася група "Наша Україна"
19:50
У Раді з'явилася група "Наша Україна"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Верховній Раді створено партійну групу "Наша Україна", заявив на брифінгу у середу голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко, передає "Українська правда".

За його словами, до групи увійшли 11 депутатів. Зокрема, Станіслав Аржевітін, Володимир В'язівський, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Юрій Ключковський, Микола Кульчицький, Віктор Матчук, Григорій Омельченко, Андрій Парубій, Зиновій Шкутяк, Петро Ющенко. Главою групи обрано Шкутяка.

За словами Наливайченка, метою створення групи є "окреслити присутність партії "Наша Україна" у парламенті". "Наше основне завдання - продемонструвати ясну альтернативу діям влади і владної більшості. Безумовно, що і наша партія, і група, яка її представляє, перебувають в опозиції до нинішнього режиму".

Він також додав, що група дотримуватиметься принципу персонального голосування у Верховній Раді. Представники групи передали спікеру вимогу щодо необхідності введення в дію нової системи голосування "Рада", "яка не дозволить фальсифікувати волю депутатів". "Глава парламенту не може ігнорувати Конституцію. Якщо він ігнорує Основний закон, то має піти у відставку", - заявив Наливайченко.

Також, за його словами, група ініціюватиме створення слідчої комісії щодо захисту громадян від міліцейського свавілля, а, крім того, домагатиметься відставки міністра освіти Дмитра Табачника. Депутати наголосили, що група "Наша Україна" є відкритою для співпраці з усіма опозиційними силами.

Ще одним завданням, за словами Наливайченка, стане робота над тим, щоб зупинити антинародні, антисоціальні реформи, насамперед "пенсійні новації", запропоновані урядом.

На запитання про те, чи має намір група співпрацювати з керівництвом фракції "Наша Україна - Народна самооборона", він із жалем зазначив, що на сьогодні фракція НУ-НС "як така розвалилася".

"Але для нас найголовніше - говорити, що наша група має амбіцію об'єднати політичну опозицію в парламенті навколо конкретних справ. Ми співпрацюватимемо з усіма, хто не зрадив своїх виборців, не увійшов до так званих "тушок", - сказав Наливайченко.

Опозиція зібрала 107 підписів народних депутатів за відставку уряду Миколи Азарова, заявив "бютівець" Віктор Таран. "Наша фракція ще в жовтні місяці зібрала 107 підписів за відставку нинішнього уряду. Ці підписи зібрано, прошнуровано, ми вдячні "Нашій Україні", яка долучилася до цієї роботи", - сказав він.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 926 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ