Сб, 2024-04-20, 09:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 25 » У військовій частині Полторак несподівано виявив зіпсовані продукти й антисанітарні умови
08:45
У військовій частині Полторак несподівано виявив зіпсовані продукти й антисанітарні умови
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Міністр оборони Степан Полторак сьогодні 24 липня відвідав з несподіваною перевіркою одну з військових частин 28-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, що дислокується на Одещині. Чиновник перевірив якість продуктів харчування, якими годують військовослужбовців, повідомляє ТСН.

У частині виявили безліч прострочених і зіпсованих продуктів.

"Під час перевірки продовольчих складів частини, холодильного обладнання, місць зберігання продуктів харчування військовослужбовців, овочесховища були виявлені запаси неякісних, зіпсованих продуктів харчування. Всі продукти харчування зберігалися в антисанітарних умовах, температурний режим зберігання продуктів не витримувався", - уточнили в прес-службі Міноборони.

Полторак відразу ж зустрівся з представниками компанії-постачальника продуктів і підкреслив, що з боку Міноборони буде вжито заходів щодо негайного припинення виявлених недоліків. Якщо постачальники неякісної продукції не виконають умови договорів, то контракти з ними розірвуть в судовому порядку.

У той же час керівництво Військової служби правопорядку Одеського гарнізону має провести перевірку всіх видів діяльності військової частини і терміново доповісти про результати.

Одного з відповідальних за тилове забезпечення у військовій частині офіцерів звільнили з посади.

"У військовій частині, яку ми перевіряємо сьогодні, м'ясна продукція, масло, молоко, сир, сосиски, - все зберігається в одному холодильнику в розкиданому вигляді. Ми опитали солдат у військовій частині, і вони відповіли нам, що нічого не їдять на обід, крім чаю і булочок. Тому сьогодні ми візьмемо на лабораторні дослідження вилучені продукти, за результатами лабораторних досліджень будуть складені акти і буде вестися робота по розриву договорів з постачальниками", - запевнив начальник Центру розвитку і супроводу матеріального забезпечення Міноборони Дмитро Марченко.

Повідомляється, що протягом минулого тижня Центр провів п'ять перевірок військових частин Збройних сил України. Перевірки триватимуть до того часу, поки постачальники не почнуть повністю виконувати правила поставок і умов зберігання продуктів харчування військовослужбовців.

Відзначимо, раніше Полторак доручив військовій службі правопорядку провести розслідування ситуації з якістю харчування в 169-му навчальному центрі "Десна".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: зіпсовані продукти й антисанітарні , полторак, військова частина
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ