Чт, 2024-04-25, 12:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 29 » Участь і перемога в тендерах забезпечить вам успіх, дохід і довіру
21:01
Участь і перемога в тендерах забезпечить вам успіх, дохід і довіру
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Кожен підприємець, який бажає зайнятися виробництвом масового масштабу, будівництвом житлових будинків та інших будівель, повинен виграти тендер, який забезпечить йому дане замовлення. Перемога в конкурсі для будь-якого підприємця - це успіх і довіра, який забезпечить йому потік постійних клієнтів. У сучасній Україні знайти актуальні тендери можна на сторінці електронних закупівель http://tender.uub.com.ua/tender/golovna-portal-zakupIvel у будь-який зручний для вас час.

У тендері можуть взяти участь будь-які компанії та приватні фірми, вже з підготовленими документами і представленим майбутнім проектом. Наприклад, якщо в тендері бере участь будівельна компанія для побудови готелю, дитячого садка або будь-якої іншої будівлі, то вона повинна представити повний макет готового будинку, умови виконання замовлення, також повинна бути обговорена і ціна. Що стосується ціни, то ціна повинна відповідати якості і надійності. Переможець визначається на конкурсній основі, що дозволяє кожній компанії-учасниці проявити себе і за рекламувати.

Тендери з будівництва та інших видів діяльності проводяться мало не кожен місяць. Тому, ви, як компанія, яка бажає взяти участь у тендері, повинні вибрати тільки ті варіанти, де є реальні шанси на перемогу. Також варто не тільки, знати про прийдешнє замовлення, але і дізнатися про самого замовника. Як то кажуть, знаєш - значить озброєний. Дана інформація дасть вам можливість підточити ваш проект під самого замовника, врахувати його побажання і потреби. Звичайно, всі інші нюанси і деталі обговорюватимуться безпосередньо після підписання контракту, але надавши не сухий проект у вас вже буде більше шансів виграти тендер.

І, що не мало важливо, на шляху до виграшного тендеру - це складання і подача заявки на участь. Заявка повинна бути грамотно складена, враховуючи всі вимоги, в іншому випадку навіть незначна помилка може призвести до відхилення заявки на участь в конкурсі. Створюючи заявку, ви завжди можете порадитися з провідними фахівцями, завдання яких - допомога вам розібратися в будь-яких питаннях, що стосуються тендера.

Для багатьох учасників-новачків, які бажають взяти участь в тендері, є для навчання різні вебінари, семінари та повне супроводження участь в конкурсах.

І останній крок до виграшу в тендері - перемагає той, хто запропонує найнижчу ціну. У боротьбі за перемогу не варто забувати про ваші інтереси. Ви не повинні пропонувати ціну нижче рентабельної, в такому випадки ви просто збанкрутуєте. Також будьте зосереджені і дуже уважні, якщо буде аукціон в режимі онлайн, який може багатьох нових учасників збити з пантелику. Якщо, на жаль, ви не виграли і удача не на вашому боці, не турбуйтеся і не опускайте руки, в таких тендерів ви ще будете багато разів брати участь, і в багатьох навіть станете переможцями.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 610 | Додав: admin | Теги: тендер
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ