Чт, 2024-04-25, 11:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 5 » Українська медсестра Каддафі розповіла про життя у "тата". "Головна" його медсестра - не Колотницька і навіть не українка
10:57
Українська медсестра Каддафі розповіла про життя у "тата". "Головна" його медсестра - не Колотницька і навіть не українка
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Одна з п'яти українських медсестер лівійського лідера Муаммара Каддафі Оксана Балинська розповіла про нього як про доброго боса і людину з неабияким здоров'ям. Говорячи про ставлення Каддафі до персоналу, медсестра розповіла, що "зрозуміти, що людина працює у "тата", можна за золотими італійськими годинниками із його зображенням, які їм дарували щороку 1 вересня, пише "Комсомольская правда в Украине".

За словами медсестри, незважаючи на 70-річний вік, Каддафі дасть фору багатьом. Він стежить за здоров'ям, раз на рік проходить обстеження. "А тиск - дай Боже кожному, щоб такий, як у Каддафі", - сказав вона.

Балинська розповіла, що в кожне відрядження за літаком Каддафі летіли ще два лайнери: один - з речами, інший - з машинами. "Сам "тато" їздить на американському броньованому лімузині. Якщо відрядження по пустелі, він використовує джипи", - каже Балинська.

"Нам, персоналу, скаржитися нема чого - коли приїхали до Нью-Йорка, наприклад, "тато" особисто розпорядився видати нам гроші, щоб ми пробіглися по місцевих бутиках", - додала вона.

Балинська також розповіла, що "головна" медсестра Каддафі - не українка Галина Колотницька, як пишуть ЗМІ, а якась Драга з Сербії.

"Галина пропрацювала у шпиталі, який обслуговує тільки сім'ю Каддафі, вісім років. Вона мала такі самі обов'язки, як і інші медсестри - нас усього п'ять, але була більш досвідченою. Краще за нас знала звичаї, мову, порядки... А взагалі "головна" медсестра Каддафі - з Сербії, її звуть Драга. Ось Драга літала з "татом" у кожне відрядження. А те, що пишуть про Галину Колотницьку, - вигадки. Ми виконували стандартні обов'язки медсестри - таблетки принести, тиск виміряти, взяти кров на аналіз - нічого особливого", - сказала Балинська.

Говорячи про пристрасті Каддафі в їжі, медсестра зазначила, що він невередливий: любить кускус, який йому подають з м'ясом верблюда чи бараниною, італійську кухню, надто макарони.

Відповідаючи на запитання про резиденцію Каддафі в Тріполі, Балинська розповіла, що вперше, коли побачила її, була в шоці.

"Величезна територія обнесена височенним парканом. По периметру - колючий дріт, вежі. Всюди озброєні військові, техніка. Наш шпиталь, який обслуговує тільки сім'ю Каддафі, розташований якраз біля головної резиденції лідера. Тут же натягнуто величезний намет, в якому Каддафі працює і приймає гостей. Те, що Каддафі там живе, неправда. Намет - його робочий кабінет. Решту часу він проводить в апартаментах. Незважаючи на те, що у "тата" дев'ять дітей і онуки, вся ця величезна родина живе за межами резиденції у звичайних квартирах", - говорить Балинська.

Медсестра зазначила, що взаємини у Каддафі з дітьми та онуками дуже теплі, "адже в душі він - м'яка людина". Але слово Каддафі - закон не тільки для членів його родини, а й усієї країни, додала вона.

Медсестри в резиденції не жили. "Кожній з нас виділили окрему двокімнатну квартиру. Але вони були не на території, а за 15 хвилин їзди від КПП. Щоранку нас на роботу забирав водій і відвозив додому. Квартири обставляли за нашим бажанням. Варто було тільки сказати, що тобі потрібно, як це питання тут-таки вирішувалося: нове ліжко - будь ласка, холодильник - ніяких питань. Захотілося зробити ремонт - на наступний день вже клеїлися нові шпалери. Бувало, що й сам "тато" запитував, чи не потребуємо ми чогось".

Нагадаємо, раніше телеканал ТВі повідомляв, що знайшов в Україні медсестру Каддафі на ім'я Оксана і публікував інтерв'ю з нею, в якій вона спростувала чутки про сексуальні зв'язки лідера Джамахірії з медперсоналом.

Українська медсестра працювала в Лівії два з половиною роки і вимушено повернулася на батьківщину після того, як в Лівії почалося збройне повстання. Вона сподівається повернутися в цю країну, коли ситуація стабілізується.

За словами Оксани, частина лівійців любить Каддафі: "У Тріполі зараз щосили йде будівництво, все для лівійців, не для іноземців. Де можна купити бензин дешевше, ніж воду? Ніде, мабуть. Це прекрасно всі знають. Де можна піти в магазин, щоб у тебе не вистачало динара або двох, і тобі сказали б: та годі, завтра принесеш?!"

Батьки Оксани не проти її повернення в обслугу Каддафі. Сама вона каже, що принаймні половина евакуйованих українців планують повернутися до Лівії, тому що "платять там не 800 гривень, як у нас".

Нагадаємо також, що чутки про "залежність до одержимості" Каддафі від вузького кола довірених осіб з'явилися після оприлюднення сайтом WikiLeaks секретних даних листування Держдепу США з американськими посольствами за кордоном.

З-поміж "вузького кола" в датованій 2009 роком телеграмі американського дипломатичного джерела в Тріполі називалася і українська медсестра - 38-річна "розкішна білявка" Галина Колотницька. У телеграмі повідомлялося, що Каддафі не може обійтися без Колотницької в жодній поїздці, бо лише вона "знає звичний уклад його життя".

Тимчасом фактичних підтверджень чуток про "романтичні стосунки" Каддафі і Колотницької так і не було знайдено.

Нещодавно ЗМІ запідозрили Колотницьку у вагітності, але пізніше з'ясувалося, що вагітна не вона, а інша "українська медсестра Каддафі".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 910 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ