Вт, 2024-04-16, 23:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 18 » В 2016 році Україна продемонструвала найбільше зростання продажів нових авто серед країн Європи
11:40
В 2016 році Україна продемонструвала найбільше зростання продажів нових авто серед країн Європи
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

За підсумками 2016 року Україна продемонструвала найбільше зростання продажів нових автомобілів в Європі. Зусиллями всіх операторів вдалося реалізувати 64 478 нових автомобілів, що на 39% більше, ніж рік тому.

У підсумку український авторинок піднявся на одну позицію і тепер займає 23 місце в Європі за обсягами продажів, повідомляє AUTO-Consulting.

Завдяки зростанню продажів на 39% Україна змогла випередити Словенію і поліпшити свої позиції на європейському континенті.

Зазначається, що зростання продажів в 2016 році спостерігався в Європі майже у всіх країнах, за винятком Росії (-11%) та Нідерландів (-2%). Але саме в Україні було зафіксовано рекордне зростання. Непогано зростали продажі також в Угорщині (+25%), Хорватії (+24%), Ісландії (+32%).

Усього за 2016 рік ринок Європи зріс на 5% і досяг позначки 16,6 млн автомобілів. Лідером є Німеччина, де реалізували за рік 3,3 млн авто (+4,5%). На другому місці Велика Британія (+2,3%), третя за обсягом країна - Франція (+5,1%). Активно зростав і ринок Італії (+15,8%), що дозволило обійти Росію (-10,9%), де в 2016 році був зафіксований спад продажів.

Найвищий рекордний показник продажів нових автомобілів в Україні був зафіксований у 2008 році, коли наш авторинок займав 7 місце в Європі за показником 623 тис. нових авто. Нинішнє 23 місце явно не відповідає потенціалу автомобільного ринку України, вважають журналісти. І таке стрімке зростання продажів демонструє, що український авторинок почав відновлюватися.

Як повідомлялося раніше, на українському автомобільному ринку за 2016 рік було продано 65 тисяч 562 одиниці нових авто. Найжвавіше торік продавався корейський кросовер KIA Sportage, на ньому свій вибір зупинили 2 736 покупців. З січня по грудень ця машина п'ять разів ставала лідером продажів – у червні, серпні, вересні, листопаді та грудні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 650 | Додав: adminA | Теги: 2016 р, зростання продажів нових авто, і Україна, країни європи
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ