Чт, 2024-04-25, 10:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 30 » В Англії є п'ятиногий баранчик. А в Росії - киця з п'ятьма вушками
15:42
В Англії є п'ятиногий баранчик. А в Росії - киця з п'ятьма вушками
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

В Англії народився баранчик з п'ятьма ногами. Назвали його - Джейк Пег. Ягнятко народилося минулого тижня з двома нормальними задніми ногами і трьома передніми. Але дивні зміни не заважають Джейку стрибати в полі з сотнями інших новонароджених ягнят, передає ТСН.

А він і далі дивує своїх власників, адже здебільшого ягнята, які народжуються з такими каліцтвами, довго не живуть.

Власник Піп Хопкрафт каже: "Це нормальне явище. У нас було більш як 600 народжених ягнят протягом останніх декількох тижнів, і деякі з них неминуче народжуються з каліцтвами. Проте вони зазвичай довго не живуть. І це рідкість, що ягня народилося здоровим з п'ятьма ногами".

Але Джейк Пег почувається цілком незле, і нестандартність, здається, не викликає у нього дискомфорту. Баранчик народився у трійні, що робить його ще більш незвичним. Джейку вистачило здоров'я, щоб вижити з каліцтвом.

Піп додає: "Я перетиснув його додаткову ніжку гумкою, і через деякий час вона відпаде. Всередині додаткової ноги є кістка, але вона не з'єднана з іншими кістками Джейка, так що це не вплине на нього". А поки що Джейк хвацько вистрибує на всіх своїх п'ятьох ногах, заперечуючи всі уявлення людей про тварин з каліцтвами.

У 2010 році в Ахметському районі Грузії стався аномальний випадок - кішка народила цуценя. За словами її власника Анзора Кочламазашвілі, кішка народжувала цуценя протягом кількох днів.

У Росії живе унікальна кицька Лунтя з п’ятьма вушками

Доцент факультету ветеринарної медицини Воронезького державного аграрного університету Володимир Обривков поселив у себе кішку з п'ятьма вухами, яку він знайшов на вулиці, передає РИА "Новости".

Тепер господар незвичайної тваринки мріє про те, щоб познайомити свою вихованку Лунтю з чотиривухим котом Лунтиком, який живе у Владивостоці.

"Я мрію, що одного разу Лунтя і Лунтик зустрінуться. І в них, за першим законом Менделя, всі кошенята будуть народжуватися з чотирма вушками", - зазначив дослідник. Чи знають в рідному для кота з чотирма вухами Владивостоці про п’ятивуху Лунтю, невідомо.

За словами Обривкова, він вже давно займається вивченням аномалій в анатомії тварин. Йому доводилося стикатися з курчатами з чотирма лапами, поросятами - сіамськими близнюками, однооким ягням, двоголовим телям і багатьма іншими тваринами з патологіями.

Про п’ятивуху кішку науковцеві розповіли знайомі, які побачили її на вулиці. Той захотів зробити рентгенівські знімки її вух, однак зрештою вирішив залишити тварину у себе. Лунтя стала повноцінною домашньою кицькою - її навіть не випускають на прогулянки.

Чотиривухе кошеня Лунтик було знайдено в одній з владивостоцьких автомайстерень улітку 2010 року. Чи взяв його хтось додому, чи ж він і досі живе в майстерні, невідомо.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1094 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ