Пт, 2024-04-19, 04:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 23 » В інциденті з Маркевичем, якого не пустили на матч, "Карпати" звинувачують охоронців
11:34
В інциденті з Маркевичем, якого не пустили на матч, "Карпати" звинувачують охоронців
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Львівські "Карпати", після появи в ЗМІ скандальної інформація про те, що клуб не пустив на свій тренувальний матч тренера збірної України і харківського "Металіста" Мирона Маркевича, опублікував наступну заяву через свій офіційний сайт.
"ФК Карпати глибоко шкодує з приводу того, що головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич не потрапив на контрольний поєдинок львів'ян проти ФК "Москва". Ганебно, що турецькі охоронці дозволили собі зірвати плани головного тренера збірної України, який бажав переглянути потенційних гравців синьо-жовтої команди.

Разом з тим, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому, настійно рекомендуємо тренеру збірної наступного разу про свої плани напряму повідомляти керівництво львівського клубу, яке гарантовано надасть Мирону Богдановичу найзручніше місце на трибунах.

Також, з огляду на безпрецедентний характер випадку, який стався з Мироном Богдановичем, ФК "Карпати" зобов'язується провести виховну роботу з турецькими охоронцями-невігласами, які насмілилися не впізнати обличчя головного тренера збірної України з футболу.

Крім того, щоб хоч частково допомогти тренеру в підготовці до стартовому поєдинку сезону, ФК "Карпати" направить Мирону Богдановичу відеозапис матчу проти "Москви". Просимо тренера лише повідомити адресу, за якою відправляти диск, адже з його коментарів у пресі так і незрозуміло, в якій іпостасі він більше цікавився спарингом: в ролі вождя синьо-жовтих чи все-таки жовто-синіх.

Користуючись нагодою (як відомо, вже в цю суботу відбудеться матч "Карпати" - "Металіст"), запрошуємо Мирона Богдановича відвідати тренування карпатівців безпосередньо у Львові. Запевняємо, що охоронці тренувальної бази пройдуть спеціальний інструктаж, щоб не повторити помилки своїх заморських колег", - йдеться у заяві "Карпат".

Як і слід було очікувати, в усьому "винні" виявилися турецькі охоронці. Львівські "Карпати" в 2010 році є незаперечним лідером за кількістю скандалів в українському футболі: за неповних два місяці з початку року львів'яни виявилися замішаними вже в третьому.

Перший скандал, нагадаємо, носив корупційний характер. Тоді керівництво "Карпат" передало ФФУ запис плівки, де один з гравців клубу зізнається в тому, що команда "здавала" матч 6-го туру чемпіонату Украіни-2007/08, який завершився з рахунком 4:0, харківському "Металісту".

Другий стався тиждень тому. Під час тренування на зборах в Туреччині між двома нападниками львівського клубу Сергієм Кузнєцовим та бразильцем Батістою спалахнула сварка. Батіста не стримав своїх емоцій і завдав своєму одноклубникові удара головою, в результаті у Кузнєцова виявився зламаний ніс та пошкоджено два зуби.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1133 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ