Пт, 2024-03-29, 12:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Березень » 23 » В Україні вперше за останні три роки в лютому зафіксовано зростання промвиробництва на 7,6% - Держстат
19:53
В Україні вперше за останні три роки в лютому зафіксовано зростання промвиробництва на 7,6% - Держстат
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Зростання промислового виробництва в Україні в лютому 2016 року порівняно з лютим 2015 року становило 7,6%, повідомляється 22 березня на офіційному сайті Державної служби статистики України.

Згідно з повідомленням, зростання промвиробництва проти відповідного місяця минулого року зафіксовано в Україні вперше за останні три роки. Порівняно з попереднім місяцем, січнем 2016 року, зростання промвиробництва в лютому становило 8,2%. З початку року, за січень-лютий, зростання промвиробництва становило 2,9%.

За інформацією Держстату, найбільше зростання виробництва в лютому 2016 року порівняно з лютим 2015 року зафіксовано у виробництві фармацевтичних препаратів – на 35%, виробництві коксу і продуктів нафтопереробки - на 30%, видобутку кам'яного та бурого вугілля - на 27,9.

Найбільше зростання виробництва порівняно з попереднім місяцем у лютому зафіксовано у виробництві комп'ютерів - в 2,2 рази, у виробництві машин й устаткування – на 43,5%, виробництві меблів - на 41,9%, виробництві електричного обладнання - 39,7%.

Падіння виробництва в лютому 2016 року порівняно з лютим 2015 року зафіксовано у виробництві хімічних речовин - на 8%, виробництві машин й устаткування – на 7,8%, видобутку сирої нафти і природного газу - на 0,1%.

Падіння порівняно з попереднім місяцем зафіксовано у видобутку сирої нафти і природного газу – на 6,7%, у видобутку металевих руд - 3,3%, у виробництві коксу і продуктів нафтопереробки - на 1,4%.

У повідомленні наголошується, що дані наводяться без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції (АТО).

Нагадаємо, у січні Держстат повідомив про скорочення середньої зарплати українців на 16%, вповільнення спаду промвиробництва в Україні до 1,7% та інфляцію обсягом в 1%, яка фіксувалася того місяця.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 731 | Додав: adminA | Теги: три роки, Україна, зростання промвиробництва, Держстат, 6%
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ