Сб, 2024-04-20, 11:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 7 » Вашингтон планує знищити путінський режим. Віталій Портников
16:29
Вашингтон планує знищити путінський режим. Віталій Портников
Інші останні Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні на сайті holosUA.com/

  Вашингтон планує знищити путінський режим

Не буде Путіна при владі – не буде проблеми

Американські конгресмени заявили про підготовку нового законопроекту щодо санкцій проти Росії. На думку законодавців від обох партій Конгресу, існуючий режим санкцій поки що не призвів до змін у діях російського режиму.

"Наша мета - змінити статус-кво і запровадити нищівні санкції та інші заходи проти Росії Путіна, поки він не припинить втручатися у виборчі процеси у США і здійснювати кібератаки проти американської інфраструктури, поки не піде з території України і не перестане сіяти хаос у Сирії", - зазначив сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

Нові санкції обіцяють бути досить чутливими для Росії. Вони можуть не просто призвести до значних фінансових втрат, а й підірвати самі засади економіки країни-агресора. Є висока ймовірність, що від наслідків цих санкцій - тим більше, якщо вони будуть посилюватися - Росія не оговтається і після краху путінського режиму. Що вона на довгі десятиліття перетвориться на Венесуелу Євразії, - пише Віталій Портников для espreso.tv.

Від наслідків нових санкцій Росія не оговтається і після краху путінського режиму

При цьому ясно, що сенатори, які готують законопроект, можуть розраховувати на підтримку у адміністрації президента США. На тлі оприлюднення їхніх намірів радник президента з національної безпеки Джон Болтон провів у Білому домі спільний брифінг із керівниками спецслужб. Його головна тема - спроби Росії підірвати американську демократію. Учасники брифінгу наголосили, що Росія не припиняє спроб втрутитися у американські вибори і відзначили, що будуть робити все можливе, щоб цього не допустити.

Може виникнути просте запитання: чи повинна була американська позиція так посилитися після того, як президент Трамп почав прямий діалог зі своїм російським колегою? І проста відповідь - безсумнівно. Тому що саме саміт в Гельсінкі продемонстрував американському політичному істеблішменту до якої міри президент США не усвідомлює масштабів російської загрози. Небезпека підриву американської національної безпеки і демократії збільшилася у багато разів.

Саміт в Гельсінкі продемонстрував американському політичному істеблішменту до якої міри президент США не усвідомлює масштабів російської загрози.

І тут виникає дилема - як діяти, з ким боротися? Легко сказати - із президентом Трампом, якщо вже він не готовий до боротьби із Путіним. Але здолати Трампа не так вже й просто. Ніяких реальних звинувачень проти нього немає, його популярність не знижується. І для республіканців він - свій президент, як би вони його не критикували.

Але тоді, можливо, простіше боротися з президентом Путіним і його режимом? Якщо не буде Путіна при владі - не буде проблеми. Нікому буде зваблювати або шантажувати Трампа.

А домогтися краху російської економіки і самого режиму не так складно. Потрібно тільки захотіти.

Ось чому в Вашингтоні задумалися не про покарання путінського режиму, а про заходи, які повинні призвести до його краху. Про демонтаж режиму.

У Вашингтоні задумалися не про покарання путінського режиму, а про заходи, які повинні призвести до його краху

Між іншим, це той висновок, до якого дійшов свого часу президент Рональд Рейган. Не потрібно конкурувати з радянським режимом і не потрібно намагатися домовитися з божевільними. Потрібно вжити заходів, які приведуть до демонтажу режиму.

І Радянський Союз наказав довго жити.

Щось подібне може статися і з путінською Росією. Путін сам винен. Він занадто нахабно і відверто поводився в Гельсінкі. Тільки сліпий міг не помітити небезпеку, яка пов'язана із цим правителем, його режимом і його намірами по відношенню до цивілізованого світу.

Американські політики прийняли виклик Путіна.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: Вашингтон планує знищити путінський
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ