Пт, 2024-04-19, 12:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 25 » Від бою з Кличком Ф'юрі відмовився через депресію, також його можуть дискваліфікувати
22:01
Від бою з Кличком Ф'юрі відмовився через депресію, також його можуть дискваліфікувати
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Чемпіон світу з боксу британець Тайсон Ф'юрі відмовився від бою-реваншу з українцем Володимиром Кличком через депресію, повідомляє англійська The Telegraf з посиланням на свої джерела.

У Ф'юрі вже були рецедіви депресії, на яку він страждав раніше. Вона була пов'язана з втратою мотивації спортсменом. У минулому британський боксер заявляв, що більше не хоче боксувати і ніколи не вийде в ринг.

У свою чергу, промоутери Ф'юрі не розкривають цю проблему, але відзначають, що "діагноз є занадто серйозним, щоб дозволити йому брати участь в бою".

"Тайсон негайно приступить до лікування, він повинен повністю відновитися. Вся команда і Тайсон особисто хотіли б висловити наші щирі вибачення всім тим, хто пов'язаний з подією і всім любителям боксу, які з нетерпінням чекали на матч-реванш. Тайсон, зі зрозумілих причин спустошений. Ми зробимо ще одну офіційну заяву в установленому порядку", - йдеться в релізі команди чемпіона світу.

Водночас, як повідомляє Mirror, посилаючись на власне джерело, Ф'юрі відмовився пройти тест на допінг, через що може отримати дискваліфікацію.

За словами джерела, протягом останніх тижнів боксера кілька разів відвідували представники Британського антидопінгового агентства (UKAD), але кожен раз Ф'юрі відповідав: "Ідіть до чорта". Перевірка на допінг була необхідною умовою перед боєм Ф'юрі з Володимиром Кличком.

Видання також зазначає, що відмова Ф'юрі пройти допінг-тест може спричинити дискваліфікацію боксера на чотири роки. При цьому, поки що сторона Ф'юрі і UKAD відмовляються давати коментарі з цього приводу.

Нагадаємо, Ф'юрі став чемпіоном світу в листопаді 2015 року, вигравши у Кличка за очками одноголосним рішенням суддів.

Вперше бій-реванш був призначений на 9 липня, а потім був перенесений через травму щиколотки британця на 29 жовтня. У ніч на суботу, 24 вересня, стало відомо, що бій буде перенесено вдруге.

У зв'язку з цим, зі стану українського екс-чемпіона світу лунають заклики позбавити Ф'юрі титулу чемпіона світу. Дядько і тренер британського боксера Пітер Ф'юрі у відповідь на це зауважує, що спортсмен відмовляється від бою з поважної причини і відібрати пояси чемпіона світу у Тайсона не можуть.

Кличко має намір продовжувати професійну кар'єру

Знаменитий український боксер Володимир Кличко, має намір продовжувати професійну кар'єру в ринзі.

Про це він сказав в коментарі для ESPN.

"Я абсолютно розчарований, що бій з Ф'юрі скасували вдруге. Я перебуваю у відмінній формі і хотів забрати свої чемпіонські пояси назад", - сказав Кличко.

"Бою 29 жовтня з Тайсоном не буде з вини британця. Буду рухатися далі і повідомлю, коли і проти кого відбудеться мій наступний бій. Будемо на зв'язку з санкціонуючими органами, які повинні щось вирішити з поясами. Я повідомлю", - додав українець.

Очікується, що світові боксерські організації найближчим часом зможуть відібрати пояси у Ф'юрі через його тривалу бездіяльність на ринзі.

Також сьогодні стало відомо, що промоутери іншого чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа запропонували Кличку провести бій за титул IBF, яким і володіє другий британський чемпіон світу.

Разом з тим, Кличко може провести наступний бій вже 10 грудня. За інформацією німецького видання Bild, він уже забронював на цей день арену в Гамбурзі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: Ф'юрі, дискваліфікація, депресія, Кличко, бій
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ