Пт, 2024-04-19, 04:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 11 » Виключення Барни з фракції БПП Порошенко підтримав, згадавши при цьому його звитяги: "Пройшов фронт, був поранений". ВІДЕО
20:16
Виключення Барни з фракції БПП Порошенко підтримав, згадавши при цьому його звитяги: "Пройшов фронт, був поранений". ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент Петро Порошенко підтримує рішення фракції БПП "Солідарність" у Верховній Раді щодо виключення з неї народного депутата Олега Барни, який продемонстрував "непарламентську поведінку щодо голови уряду".

Про це він сказав під час зустрічі з представниками громадськості, органів державної влади та науковцями щодо створення Ради з питань національної єдності. На переконання голови держави, подібні вчинки представників влади не повинні залишатися поза увагою й потребують відповідної реакції, повідомляє 11 грудня 2015 року прес-служба Порошенка.

"Є позиції президента, прем'єр-міністра, є шана і повага до держави", - додав Президент.

"Я підтримую рішення фракції про виключення. Якщо не демонструвати такий стиль поведінки щодо таких вчинків, то всі розмови про єдність будуть нещирими. Це свідчить про те, що і в парламенті, і у фракції є здоровий глузд", - сказав президент, коментуючи сьогоднішні події у парламенті.

Порошенко підкреслив, що останнім часом країна, її громадяни доклали багато зусиль для збереження цілісності нашої держави, тож незважаючи на звитяги Барни, який "пройшов фронт, був поранений", такі дії, як він продемонстрував сьогодні у Верховній Раді, не мають залишатися поза увагою.

"Нам не можна дозволити нікому розхитати країну, не можна поставити під сумнів нашу єдність. Ми дуже багато зробили для того, щоб зберегти демократію", - наголосив голова держави.

Нагадаємо, сьогодні під час виступу Яценюка у парламенті, коли він звітував про перший рік роботи на чолі Кабміна, депутати БПП почали задавати прем'єру незручні питання. Під час обговорення до нього підскочив Барна й, обхопивши руками за пояс, почав силоміць відтягувати від трибуни.

На Барну накинулися близькі до Яценюка нардепи Максим Бурбак та Андрій Іванчук. Зав'язалася масштабна бійка, до якої долучилися біля 100 членів парламенту.

Не дивлячись на те, що Юрій Луценко спершу переконував у зворотньому, Барну виключили з фракції БПП.

У вересні Барна на одному з телеканалів побився з членом фракції Радикальної партії, племінником Віктора Балоги та колишнім головою Тернопільської ОДА Юрієм Чижмарем.

В січні прямо з парламентської трибуни кричав "Путін - х...ло!".

Довідка. Інвалід III групи, котрий пішов на фронт добровольцем

Олег Барна - старший брат голови Тернопільскої ОДА Степана Барни, креатури Порошенка. Раніше Степан Барна очолював Молодіжний союз "Нашої України", але залишив свою посаду нібито через конфлікт з чоловіком Віри Ульянченко.

Специфічний прийом, яким Олег Барна намагався "заламати" прем'єр-міністра свідчить про його спортивне минуле.

Як випливає з біографії депутата, свого часу він професійно займався спортом. І навіть досяг у цьому чималих результатів. У середині 90-х років був срібним призером чемпіонату України з зимового поліатлону (стрільба, лижні гонки, підтягування на перекладині). Брав участь у міжнародних змагання з цього виду спорту в Казані у складі збірної України.

2008 року потрапив в автомобільну катастрофу й отримав інвалідність третьої групи.

З початку АТО пішов добровольцем в Збройні сили і став бійцем 128 окремої гірсько-піхотної бригади в якості командира міномета. Мав позивний "Дядько Олег".

Був активним учасником протестних рухів з часів Помаранчевої революції. У 2004 році організував акцію протесту проти скасування комунальних пільг сільським вчителям й перекрив рух потягу "Москва-Софія" в Тернопільській області.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 739 | Додав: adminA | Теги: Поранений, фракція БПП, порошенко, фронт, виключення Барни
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ