Чт, 2024-04-18, 05:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 10 » Влада робить усе, щоб лишити від України лиш назву, а для народу це "бім-бом"
10:24
Влада робить усе, щоб лишити від України лиш назву, а для народу це "бім-бом"
Інші останні Цікаві інтерв'ю на сайті holosUA.com/

Актор, один із лідерів ВО "Свобода", Богдан Бенюк вважає, що нинішній уряд "підганяє" потреби освіти, культури, релігії, мови в такі жорсткі параметри, які можуть лишити від України тільки назву. Про це він сказав в інтерв'ю Радіо "Свобода", коментуючи дії влади, зокрема, в гуманітарній сфері.

"Якщо не буде дубляжу українською, то воно підпадає під ті речі, коли ми кажемо, що не буде і держави України", - сказав Бенюк.

"Якщо ми граємося в клондайк, який має бути на території України, де Україна буде ототожнювати тільки назву, тоді я розумію, що це треба визнати всім , - зазначив він.

"Я бачу, що уряд до цього йде. Тобто, підганяються зараз потреби, так би мовити, з освіти, культури, релігії, по всьому. Підганяється під такий жорсткий параметр, куди треба рухатись. І знову з огляду на те, чи буде українському народу "бім-бом", чи ні", - додав Бенюк.

На його думку, гуманітарна діяльність чинної влади "нічим не відрізняється" від попередніх. "Багато тих речей, які, мені здається, потрібні, щоб підтримувати життєздатність людей, вони як не підтримувались попереднім урядом і президентом, так сьогоднішнім так само", - сказав актор.

При цьому, за його словами, "половина українського народу стоїть осторонь" від рішень і дій влади, громадянам - все одно.

"Для народу це "бім-бом"! Ті, хто себе називає правими, страшними націоналістами, справжніми українцями, - нічого не відбувається. Всі ЗМІ дружньо підняли лапки, показують інформацію ту, яку треба", - сказав він, коментуючи низку політичних подій.

"Коли президентом був Ющенко, завжди новини починались із вбивств, і тільки новиною 7-ю показували, що президент десь там поїхав в якусь область. А зараз новини показують по-іншому... Я останнім часом вже не дивлюсь. Я розумію, що новини помінялись дружно у всіх телеканалів. А це вже свідчить про те, що йде контроль ЦК КПРС", - заявив Бенюк.

За його словами, українці не вміють захищати себе навіть в Україні.

"Будь-які телевізійні шоу відбуваються, і ви бачите, які там образливі речі бувають. Але це нікого вже не шокує. Не шокує те, що треба запровадити двомовність в нашій державі, що треба устрій зробити, партійність змінити, Конституцію змінити і так далі", - сказав актор.

"Треба огризатися, і огризатися потужно", - вважає він.

Бенюк також зазначив, що ВО "Свобода", до якої він входить, піде на місцеві вибори - хоча через новий закон "багато політичних партій туди просто не потраплять".

"Шансу втрачати не можна. Тому що наша політична партія не може потрапити до ЗМІ і достукатись до людей. Немає коштів на це. Тому будь-який шанс, будь-які вибори, що відбуваються в Україні, для нашої партії це черговий шанс показати себе і відчути підтримку людей", - заявив актор.

На запитання, чи чинна влада перейшла "точку неповернення", Бенюк сказав: "Я цю точку неповернення називаю "точкою разврата". Не розбещення, а саме "разврата". Возврата немає, але є "разврат" у нас. Воно дуже ємке слово".

"Ті люди, які зараз займаються політикою, вони увійшли у сферу інших речей, які не говорять про чесність", - додав він.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Цікаві інтерв'ю | Переглядів: 1160 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ