Ср, 2024-04-24, 15:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 18 » Власенко вимагає від Пшонки порушення кримінальної справи. У нього хімічний опік правого ока
11:23
Власенко вимагає від Пшонки порушення кримінальної справи. У нього хімічний опік правого ока
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Після інциденту із обливанням зеленкою народний депутат Сергій Власенко звернувся по допомогу до міліції та лікарів. Чітку відповідь поки що надав лише фахівець-окуліст. Лікар констатував хімічний опік правого ока.

"Якби я не був учора в окулярах, я би, напевно, зараз вас не бачив", - заявив депутат журналістам. За словами Власенка "медики були в шоці, тому що моє праве око повністю запливло".

Адвокат Тимошенко згадує: нападниця цілила йому просто в очі. А на фотографіях вже упізнав дуже схожу за свою кривдницю дівчину – активістку організації "Молоді регіони" Марію Столярову. "Ця дівчинка дуже подібна на ту, яка це зробила", - повідомив керівник групи захисту Юлії Тимошенко.

Втім, стовідсоткової певності в нього немає.

"Я ж не харківський лікар, щоб лікувати по документах. Мені треба людину побачити. Я бачив фото, дуже подібна людина", - уточнив Власенко.

Після нападу з депутатом спілкувалася харківська міліція. Пізніше Власенко звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою порушити кримінальну справу за фактом нападу на нього 16 липня у лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.

Нардеп вважає, що має бути порушена кримінальна справа за звинуваченням у завданні шкоди здоров'ю народного депутата України. Санкція за цей злочин - до 5 років в'язниці.

"Я вимагаю, щоб справу було порушено за статтею, пов'язаною із загрозою або насильством щодо державного чи громадського діяча. Протягом 10 днів повинна бути проведена дослідча перевірка і ухвалено рішення про порушення або відмову в порушенні кримінальної справи", - сказав Власенко, передає "Укрінформ".

Досі ж кримінальної справи немає навіть за статтею про хуліганство. Міліціонери переконують: розшукують свідків і підозрювану, на котру вказує депутат. Лише коли опитають усіх, зможуть вирішити, чи порушувати справу. Власенко ж, хоч і звернувся до правоохоронців, переконаний: його кривдницю не покарають, бо вона діяла під прикриттям та на замовлення влади.

Сама ж підозрювана виступила із заявою, що в той день була на роботі та ніякої шкоди Власенкові не заподіювала, а за наклеп може звернутися до суду.

Також Власенко відмовився коментувати заяву мера Харкова Геннадія Кернеса про те, що захисник екс-прем'єрки організував самопіар з використанням зеленки.

Нагадаємо, 16 липня Власенка біля входу до харківської лікарні облили зеленкою. Як розповів журналістам Власенко, молода дівчина з довгим волоссям кинула йому в обличчя обрізану пластикову пляшку із зеленкою.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: кримінальної справи, Власенка хімічний опік правого ока, Пшонки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ