Чт, 2024-04-25, 08:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 19 » Вперше за останні 35 років вийде в прокат новий повнометражний мультфільм про Вінні-Пуха
18:53
Вперше за останні 35 років вийде в прокат новий повнометражний мультфільм про Вінні-Пуха
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

Walt Disney Animation Studios випускає в прокат новий повнометражний мультфільм про Вінні-Пуха - через 35 років після виходу на екрани першої діснеївської стрічки про плюшевого ведмедика.

"Вінні-Пух став для всіх нас тим же, чим він був для Крістофера Робіна, - зазначив головний аніматор фільму Марк Хенн. - Вінні був для нього не просто улюбленою іграшкою, а справжнім найкращим другом, і для всіх нас, мені здається, Вінні-Пух з дитинства залишився вірним і відданим другом".

Новий фільм заснований на трьох історіях з книг Мілна. За сюжетом, Вінні вирушає на пошуки меду, проте по дорозі встигає допомогти ослику Іа-Іа знайти загублений хвіст і врятувати Крістофера Робіна від уявного чудовиська.

Крістофером Робіном звався син Александра Мілна, а Вінні-Пухом - плюшевий ведмедик, якого письменник подарував йому, коли хлопчикові виповнився один рік.

Вінні-Пух, у свою чергу, зобов'язаний ім'ям канадській ведмедиці Вінніпег, що жила в 1920-х роках у лондонському зоопарку.

Варто зазначити, що радянська екранізація за мотивами творів Алана Александра Мілна з'явилася на екранах навіть раніше, ніж легендарний диснеївський "Вінні": мультфільм Федора Хитрука було знято ще в 1969 році.

Алан Александр Мілн написав дитячі історії про Вінні-Пуха в період між 1924 і 1928 роками, в 1930 він передав права Стефану Шлезінгеру, який, у свою чергу, передав їх компанії Stephen Slesinger Inc. Пізніше ця компанія передала частину прав на історії про Вінні-Пуха компанії Волта Діснея. Александр Мілн у 1956 році пішов з життя. Згідно з його заповітом, права на історії про Вінні-Пух переходили не сім'ї, а фонду, який пізніше став відомий як Фонд власності Пуха.

Онучка Мілна намагалася домогтися відновлення володіння правами на літературні праці діда, спираючись на закон про авторське право від 1976 року, впродовж 13 років. Проте в 2006 році Верховний суд виніс свою остаточну ухвалу, яка збіглася з рішенням дев'ятого окружного апеляційного суду в Сан-Франциско, який вирішив, що Мілн не має права забрати авторські права у їхніх нинішніх власників (Фонду і компаній Діснея та Шлезінгера).

У 2009 році компанія Stephen Slesinger Inc., яка володіє авторськими правами на образ Вінні-Пуха, розпочала судову тяганину з корпорацією Walt Disney Co. з приводу оплати ліцензійних прав на використання всесвітньо відомого ведмежати.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 1071 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ