Пт, 2024-03-29, 02:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 29 » З адміністрації Путіна для ОРДО німецькі журналісти перехопили інструкції пропагандистів
16:14
З адміністрації Путіна для ОРДО німецькі журналісти перехопили інструкції пропагандистів
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

  У фейкового "Міністерства інформації" окупаційної адміністрації Донецька стався витік електронного листування об'ємом у близько 11 гігабайт, повідомляє Die Zeit.

"Московські наставники, які керують пропагандистською війною, вочевидь, є представниками кіл, дотичних до Кремля, або ж безпосередньо Адміністрації президента Путіна, який завжди заперечував, що б то не було, вплив Москви на східноукраїнських сепаратистів", - йдеться у статті.

Як зазначає німецьке видання, у документі детально описана стратегія того, як прокремлівські ЗМІ "мають дискредитувати законно обрану владу у Києві і таврувати США як призвідника конфлікту в Україні".

"Окрім того, кремлівські наставники радять створити групу коментаторів, яка б займалася публікацією проросійських постів у соціальних медіа, зокрема, у Facebook. Активна діяльність цієї групи повинна створювати враження, що "так думає більшість", - зазначають у Die Zeit.

За словами журналістів, проти представників ЗМІ можуть початись репресії. Адже з витоку інформації стало відомо, що бойовики моніторять закордонні засоби масової інформації та складають так звані "чорні списки". До них вже встигли потрапити відомі світові інформагенції Reuters та Associated Press.

Російське посольство у Берліні наразі не прокоментувало цю інформацію.

Як повідомлялося, влітку цього року українські хакери зламали електронну пошту співробітниці "міністерства державної безпеки" проросійської терористичної організації "ДНР" Тетяни Єгорової й виявили у неї листування з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також співробітниками приватних українських каналів "Інтер" та "Донбас".

З викладених в Мережу листів випливає, що співробітники каналів "Інтер" та "Донбас" попередньо затверджували свої матеріали з представниками "ДНР", а ті своєю чергою узгоджували свою діяльність з Москвою. На "Інтері" цю функцію було покладено на громадянку РФ Марію Столярову (її пошту українські IT-волонтери також оприлюднили), котра тоді займала там посаду продюсера й підпорядковувалася ще одному росіянину у топ-менеджменті каналу - політтехнологу Ігору Шувалову, безпосередньо відповідальному за створення інформаційно-аналітичного контенту. Пізніше СБУ видворила Столярову з України без права повернення протягом найближчих 5 років, натомість Шувалов досі працює з "Інтером".

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, аналіз кореспонденції Єгорової також виявив відпрацювання "Інтером" "брудних матеріалів" на замовлення Москви й "ДНР".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: Ордо, адміністраціїя Путіна, німецькі журналісти, інструкції пропагандистів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ