Чт, 2024-04-25, 11:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Серпень » 6 » З конгресменами США Порошенко обговорив заходи з деескалації конфлікту на Донбасі і співпрацю у військовій сфері
12:25
З конгресменами США Порошенко обговорив заходи з деескалації конфлікту на Донбасі і співпрацю у військовій сфері
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Петро Порошенко відзначає необхідність подальших заходів з деескалації ситуації на сході країни за підтримки США, а також продовження взаємодії у сфері кібербезпеки та військової галузі.

"Глава держави висловив подяку за послідовну і міцну підтримку Сполученими Штатами Америки України та наголосив на необхідності подальших кроків з метою деескалації ситуації і реалізації раніше узгоджених сторонами заходів у сфері безпеки, гуманітарній та політичній сферах", - повідомила в четвер, 6 серпня, прес-служба президента про підсумки його зустрічі з делегацією Конгресу США на чолі з лідером демократів у Палаті представників Ненсі Пелосі (Nancy Pelosi).

Порошенко окремо відзначив важливу роль Конгресу США в підтримці незалежності та суверенітету України, у наданні допомоги країні задля зміцнення її обороноздатності, у впровадженні внутрішніх реформ і стабілізації економічної ситуації. Він висловив сподівання, що така підтримка буде тривати й далі.

"Президент України відзначив важливість сигналів від президента США Барака Обами під час церемонії вручення вірчих грамот послом України в США Валерієм Чалим, ці сигнали демонструють незмінну солідарність американського народу з нашою державою", - підкреслюється в повідомленні.

Крім того, сторони обговорили питання тіснішої взаємодії між США і Україною в питаннях кібербезпеки, у військовій і військово-технічній сфері та підтримці реформ в Україні, зокрема в енергетичному секторі. Особливу увагу приділено залученню і захисту американських інвестицій в Україну та участі американських компаній у приватизації в країні.

У свою чергу глава делегації Конгресу США Ненсі Пелосі висловила слова солідарності американського народу з Україною і запевнила президента у подальшій підтримці держави в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність.

"Члени американської делегації схвалили мирні ініціативи президента України та зусилля, спрямовані на деескалацію ситуації на Донбасі, встановлення миру і вирішення гуманітарних проблем", - зазначає прес-служба глави української держави.

Раніше повідомлялося, що США передали Україні сучасний польовий шпиталь для АТО.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 645 | Додав: adminA | Теги: донбас, військова сфера, конгресмени США, співпраця, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ