Чт, 2024-04-25, 14:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 26 » За лічені секунди під час тренування дітей дах словацького льодового палацу обвалився. ВІДЕО
13:12
За лічені секунди під час тренування дітей дах словацького льодового палацу обвалився. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Страшний інцидент стався на одному зі спортивних об'єктів словацького міста Наместово. У новому, тільки недавно відкритому льодовому палаці раптово впав дах, передає NEWSru.com. 

У цей момент на льоду проходило тренування дитячої хокейної команди. Вів тренування відомий хокеїст, колишній гравець НХЛ, словак Ріхард Зеднік.

Інцидент стався в минулу неділю, 22 січня. За дивовижним збігом у когось з присутніх у палаці виявилася відеокамера. Можливо, один з батьків хотів зняти тренування своєї дитини із зіркою НХЛ на пам'ять, проте замість цього ледь не став свідком жахливої трагедії.

На початку ролика видно, як діти спокійно тренуються з шайбою. Потім чутно якийсь шум, починається паніка. Оператор переводить об'єктив камери на дах ковзанки, зробленої у вигляді півкола. Видно, що в ній з'явилися щілини, на лід починають падати невеликі уламки, що нагадують частини штукатурки. Дах повільно осідає по центру.

У цей час діти вже встигли покинути каток. На кадрах видно, як вони товпляться біля бортів. На щастя, стіни будівлі виявилися міцнішими за дах, який обвалився всього за кілька секунд. Після його обвалення бічні частини ковзанки утворили своєрідну подобу тунелів, по яких люди вибралися назовні. Повідомляється, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

В даний час ведеться розслідування події. За однією з версій, дах обвалився під вагою снігу, який скупчився на ньому. Каток був відкритий в листопаді минулого року.

ЗМІ відзначають ще один цікавий факт: інцидент у Словаччині став черговою перевіркою фортуни Зедніка, який також ледь не загинув в 2008 році, отримавши страшну травму під час одного з заокеанських матчів. Тоді партнер по команді випадково потрапив йому ковзаном в шию, перерізавши сонну артерію. Словацька форвард втратив багато крові, але не тільки вижив, а й зумів повернутися у великий спорт.

Варто також відзначити, що обвалення дахів різних, у тому числі спортивних, об'єктів через сніг відбуваються нерідко. Схожий інцидент мав місце в грудні 2010 року в американському місті Міннеаполісі, штат Міннесота. Там обвалився величезний надувний дах над стадіоном Метродом. Тоді також ніхто не загинув, а винуватицею події була названа погана погода.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1181 | Додав: adminA | Теги: дах словацького льодового палацу об
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ