Чт, 2024-03-28, 16:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 16 » Збірна України знову програє на Донбас Арені: Франція виграє - 2:0. ВІДЕО
11:55
Збірна України знову програє на Донбас Арені: Франція виграє - 2:0. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Тренер національної збірної Франції з футболу Лоран Блан впевнений, що перемога його команди над Україною в Донецьку в матчі другого туру Євро-2012 була заслуженою. Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції в п'ятницю, 15 червня, повідомляє УНІАН.

"Думаю, що у нас була ініціатива з самого початку, і до кінця і в цьому переконає статистика матчу. Ми, дійсно, домінували в цій грі і ми взагалі набагато більше били по воротах, ми більше володіли м'ячем", - сказав тренер. При цьому додав: "Я сказав моїм футболістам у перерві, що треба бути більш сфокусованими, і вони це чудово зробили. Були, звичайно, моменти, коли Україна грала добре, але ми були кращими".

Блан розповів, що вони з гравцями ретельно проаналізували гру української збірної, побачили її слабкі сторони і змогли цим скористатися.

"Ми багато раз дивилися гру Україна зі Швецією, і було відчуття, що після того, як українці пропустили м'яч, вони можуть ще піднятися", - пояснив французький тренер.

"Але ми намагалися після забитого м'яча бути ще більш агресивними і грати ще більш активно, бо знали, що, коли українська команда втрачає м'яч, тоді залишає особливо багато місця в лівій частині поля. Ми аналізували гру української команди - вони залишають багато простору в захисної лінії, і ми знали, що можемо це використати".

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Блан також зазначив, що футбольне поле на "Донбас Арені" сьогодні було "не в гарному стані" після дощу і затримка матчу через погані погодні умови була неочікуваною.

"У матчі з Англією ми досить повільно входили в свою гру, а цей матч показав, що ми можемо правильно показати свою гру на чемпіонаті, незважаючи навіть на погоду. Я вважаю, що треба дуже добре грати, щоб показати хорошу гру на такому полі" - підсумував тренер французької збірної.

Нагадаємо, 15 червня в Донецьку на стадіоні "Донбас Арена" відбувся поєдинок другого туру групового раунду Євро-2012 між збірними України та Франції. Результат матчу виявився 0:2 на користь Франції. У підсумку французи потіснили українську збірну, змістивши її з першої позиції у групі D.

Блохін: після другого голу команда перестала грати

Головний тренер національної збірної України з футболу Олег Блохін грою зі збірною Франції в п'ятницю, 15 червня, "в цілому задоволений, але не все вдалося".

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на післяматчевій прес-конференції в Донецьку.

"В цілому, я задоволений грою, але, напевно, не все вдалося виконати, про що ми домовлялися в якомусь плані", - сказав тренер.

При цьому він додав: "Ну, і те, що я говорив: перемога над шведами нам ще нічого не гарантувала. Тому, якщо ми подумали, що ми вже у чвертьфіналі, напевно, зробили помилку".

Блохін підкреслив, що йому "не сподобалося, що після другого голу команда перестала грати".

На його думку, у грі української збірної "все пішло не так, коли прогавили контратаку, коли нам під ноги забили перший м'яч, все перевернулося раптом, тим більше, нічого не віщувало такого, ну а крапку поставив другий забитий".

Тренер закликав журналістів, тим не менш, не сумувати і пообіцяв зробити висновки з програшу.

"А що так сумно? Ну, програли ми, програли. Забули. У нас ще одна гра. Я розумію, що ми програли, що відповідальність на мені лежить", - сказав Блохін.

Помітивши деяку неквапливість в питаннях журналістів, він додав: "Давайте хоч питання якісь, чому так сумно? Будемо розбиратися. А що робити, виходити мені на поле?.. Я розумію, засмутилися. От ви засмутилися, а я, напевно, стрибаю, танго танцюю?".

"Після деякої іронії над собою ще раз акцентував, що звинувачує у програші команди тільки себе. "Мене лайте, свистіть, а хлопці в чому винні? Вони віддавалися і билися, але не вийшло".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1815 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Франція, Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ