Сб, 2024-04-20, 12:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Духи з феромонами: як вибирати і користуватися
14:46
Духи з феромонами: як вибирати і користуватися

феромони Кожна людина виділяє феромони в процесі потовиділення або виділення інших рідин, однак далеко не всі однаково є успішними в особистому житті і можуть похвалитися численними перемогами на любовному фронті. У чому зв'язок між продуктом зовнішньої секреції і сексуальною привабливістю людини, і чи можуть допомогти духи з феромонами?

Виявляється, науковці з'ясували, що феромони здатні впливати на поведінку протилежної статі, стимулюючи сексуальний потяг і збудження. Згідно з результатами досліджень, людина, у якої рівень феромонів вище середнього, може похвалитися більш успішним особистим життям і кількістю романтичних пригод.

Як вибирати і використовувати духи з феромонами

Феромони слід наносити за допомогою розпилювача або піпетки, уникаючи прямого контакту речовини зі шкірою. Перед використанням будь-якого засобу з вмістом феромонів уважно прочитайте інструкцію до застосування або змішування інгредієнтів, якщо подібний процес передбачений.

Для досягнення бажаного результату використовуйте відповідний феромон або комбінацію декількох варіантів. Справа в тому, що розробники продуктів з феромонами створюють різні поєднання цих речовин, які розраховані на певний ефект. Перш, ніж придбати той чи інший продукт, обов'язково вивчіть склад і постарайтеся дізнатися якомога більше про те, що ви збираєтеся придбати.

Для чоловіків розроблені духи, що підкреслюють і посилюють їхню мужність, товариськість і привабливість. Незалежно від сексуальної орієнтації для будь-якого чоловіка ідеально підходять духи, спрямовані на пробудження інтересу до нього у протилежної статі. Точно також жінки для досягнення максимального ефекту повинні використовувати виключно продукти, націлені на спокушання чоловіків.

духи Щоб стати більш цікавою для інших людиною, не тільки в сексуальному плані, експерти рекомендують користуватися парфумами з вмістом як жіночих, так і чоловічих феромонів, причому такими парфумами можуть користуватися як чоловіки, так і жінки.

Духи з феромонами необов'язково наносити на шкіру, якщо нанести кілька крапель парфуму на комір або манжет сорочки, це абсолютно не позначиться на його ефективності. У деяких людей занадто активні бактерії на шкірі нівелюють дію феромонів, тому в подібних випадках нанесення на одяг буде більш ефективним.

Певні правила: як використовувати духи з феромонами

При занадто інтенсивному або неправильному використанні феромонів відбувається критичне збільшення їхнього рівня, що несприятливо позначається на очікуваному ефекті засобів з вмістом феромонів. Щоб уникнути подібного явища досить дотримуватися простих правил:

1. не наносіть парфуми з феромонами безпосередньо на шкіру. При нанесенні на одяг ефективність засобу підвищується, і період стійкості збільшується в два рази;
2. якщо ви наносите феромони на шкіру, приймаючи душ, особливу увагу приділіть очищенню місць, куди ви наносите парфуми з феромонами.

Як правило, більшість засобів з феромонами зберігають свій ефект протягом шести-восьми годин, проте деякі феромони, всмоктуючись у шкіру, можуть працювати довше. Бактеріальні реакції, що відбуваються на шкірі розщеплюють феромони на низку складових, і це, в свою чергу, може негативно позначатися на стійкості продукту. Оптимальний період дії феромонів становить чотири години при нанесенні на шкіру і шість-десять годин при нанесенні на одяг або постіль.

Тонка субстанція: особливості духів з феромонами

духи Ефект феромонів зберігається і після того, як їхня активна дія закінчується. Якщо феромони вплинули на перше враження, яке ви зробили на людину, ваше подальше спілкування, швидше за все, відбуватиметься з урахуванням цього факту. Максимальний ефект феромонів проявляється під час знайомства з новою людиною, проте це зовсім не означає, що на тих людей, яких ви вже знаєте, феромони не подіють. Сімейні пари, в яких партнери користуються парфумами з феромонами, можуть похвастатися пожвавленням відносин і сексуального життя, а якщо ви несподівано для себе розгледіли у вашому старому друзі цікаву і привабливу людину, то можливо, до цього висновку ви дійшли під впливом феромонів.

На ефективність феромонів і продуктів, що мають феромони у своєму складі, крім способу їхнього нанесення впливає і навколишнє оточення, температура повітря, рівень вологості і так далі. Чим ближче ви знаходитесь до об'єкта свого інтересу, тим сильнішим буде ефект феромонів, які ви носите на собі.

Деякі ефірні масла, наприклад, масло сандалового дерева, можуть посилювати дію феромонів. Якщо ви змішуєте кілька запахів з феромонами, спочатку оцініть чистий ефект феромонів, а потім експериментуйте з додаванням інших ароматів. Можливо, в вашому випадку таке посилення ефекту може обернутися небажаною реакцією для навколишніх.

Також, як і звичайна парфумерія, духи з феромонами на різних людях "звучать" по-різному, і їхній ефект може залежати від індивідуальних особливостей сприйняття тієї чи іншої людини. Так, андростенон асоціюється з запахом сечі або поту, однак цей феромон по-різному пахне в продуктах від різних виробників, він входить далеко не в усі парфуми з феромонами і навіть, якщо він там є, всі вони мають свій унікальний запах. Замаскувати специфічний запах чистих феромонів допомагають аромати або їхнє поєднання з іншими парфумами.

Переглядів: 22089 | Додав: admin | Теги: феромони, вибір, духи | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]