Чт, 2024-03-28, 15:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Спідниця міді - не нудна і оригінальна
16:01
Спідниця міді - не нудна і оригінальна

спідниця Довжина міді - явище неоднозначне, у спідниці міді завжди були свої прихильники і ті, хто вважав таку довжину безглуздою і складною для комбінування з іншими речами. Особливо популярною спідниця міді була в 40-х роках минулого століття, тоді таку довжину носили практично всі, і спідниці довжиною нижче коліна, і до середини щиколотки, були найгарячішим трендом жіночої моди військового часу.

У 60-і роки мода пережила низку концептуальних змін, і одна з них стосувалося безпосередньо довжини спідниць. Міді практично викреслили з жіночого гардеробу, замінивши її радикальним міні. На догоду моді міні носили навіть ті, кому б в силу особливостей статури міді, а то і максі, підійшло б набагато більше.

Ковток кілька фривольної свободи зійшов нанівець в 1970-і роки, коли дизайнери вирішили, що міні повинно поступитися місцем міді. Однак, щоб там не вирішили модні гуру, громадськість не особливо хотіла прощатися з короткими спідницями на догоду вельми суперечливій і досить консервативній довжині. Можна сказати, що міді настійно просували в маси всіма доступними способами. В одному з великих універмагів всіх продавщиць зобов'язали носити міді в знак того, що саме ця довжина є найгарячішим трендом. Однак надовго міді не прижилося, і тільки в 2011 році ця довжина знову вийшла на модні подіуми і, здається, закріпилася в гардеробі жінок, які стежать за модою.

Спідниця-міді - не найпростіша річ, але при правильному дотриманні пропорцій силуету і обдуманому підборі аксесуарів спідниця міді виглядає неймовірно жіночно і елегантно. Поява міді в гардеробі дозволяє поекспериментувати з образами і стилем, обзавестися новими оригінальними аксесуарами, і вразити оточуючих зміною іміджу і настрою.

Як і з чим носити спідницю міді

Правильний баланс:

міді 1. Для правильного балансу пропорцій в луку за участю спідниці міді таку довжину слід поєднувати з високою посадкою на талії або з виразним, що підкреслює талію, поясом. Високі дівчата цілком можуть дозволити собі носити міді з взуттям на низькому ходу, а ось мініатюрним модницям краще поєднувати таку спідницю з човниками або ботильйони на підборах.

2. Спідницю міді з тканини з принтом рекомендується поєднувати з нейтральним верхом і доповнити образ аксесуарами у відповідній кольоровій гамі. Спідниця міді сама по собі річ м'яка і елегантна, при цьому не обов'язково надягати до неї блузку з рюшами або дрібними квіточками. Сучасне міді ідеально виглядає з модними сьогодні куртками-косухи або з клатчем, декорованим металевими заклепками.

3. Якщо ви носите спідниці міді з жакетом, забудьте про довгі і безформні кардигани, до міді стилісти рекомендують підбирати укорочені жакети або топи, таке поєднання подовжує ноги і робить стрункішим силует в цілому.

4. З іншого боку, при певних пропорціях фігури міді досить гармонійно виглядає з речами вільного крою, що прикривають силует. Якщо вам хочеться чогось незвичайного, доповніть образ крислатим капелюхом та ботильйонами на танкетці.

5. У прохолодний день спідницю міді доповнять елегантні туфлі: зверніть особливу увагу на моделі з гострим носком. Закруглений носок в даному випадку виглядає дещо грубувато і візуально укорочує силует.

Вибір тканин та аксесуарів

Летюча спідниця міді створює особливо романічний настрій. Якщо ви відчуваєте себе на одній хвилі з таким жіночним ансамблем, доповніть його ниткою перлів і човниками, прикрашеними маленьким кокетливими бантиками. Особливо легко і повітряно виглядають літні моделі міді, прикрашені мереживом, до такої спідниці краще підібрати супровід в пастельній гамі.

Якщо вам подобаються тканини в смужку, для міді краще вибирати вертикальні смуги. Такий малюнок робить візуально стрункішим і витягує силует.

спідниця Незалежно від кольору і деталей фасону, спробуйте поєднувати спідницю міді з туфлями або босоніжками з застібкою навколо щиколотки, вибирайте взуття в нейтральній гамі, з мінімумом декору.

Найлегший і безвідмовний спосіб подати міді в найбільш виграшному світлі - це надіти міді яскравого виразного кольору. Насичений колір спідниці найкраще поєднується з класичною білою сорочкою або майкою, завершити образ допоможуть оригінальні аксесуари, які гармоніюють з кольором спідниці.

Шкіряна спідниця міді - річ дуже цікава, небагато жінок наважуються включити такий варіант в свій гардероб і абсолютно марно. Сучасний міський лук можна скласти з простої сорочки в клітину і спідниці міді з тонкої шкіри. Доповніть образ стильними темними окулярами і прикрасами з жовтого металу.

Спідниця міді ідеально поєднується з відрізними топами, причому особливо стильно виглядають укорочені топи, які злегка відкривають живіт. Одне але: таке поєднання можуть дозволити собі лише стрункі дівчата з ідеально плоским животом і тонкою талією. Відрізний укорочений топ - хороша ідея для тих, хто любить принти, але не хотів би перетворювати комбінацію топа і спідниці міді в щось, схоже на сукню.

Неонові кольори люблять не всі, але спідниця міді яскраво-салатового або цукерково-рожевого кольору в парі з джинсовою сорочкою і чорними човниками виглядає просто приголомшливо. Якщо ви любите сміливі експерименти, ця ідея безумовно доведеться вам до душі.

Досить пишна спідниця міді з тканини з квітковим малюнком ідеально поєднується зі світлим верхом в пастельній гамі. До такої спідниці, наприклад, можна надіти кремову або блідо-рожеву блузку - прекрасний ансамбль для гостей літнього весілля або коктейльної вечірки біля басейну.

Спідниця міді добре виглядає в монохромних ансамблях, такий варіант сподобається тим, хто любить темні кольори, але не любить нудні образи. В даному випадку в ролі оригінального акценту може бути різна текстура речей або досить яскравий макіяж.

Якщо ви не дуже любите блузки та сорочки, але просто обожнюєте майки та футболки, спідниця міді допоможе надати вашим улюбленим речам більш ошатний вигляд: майка плюс спідниця міді, доповнені великим сучасним кольє і яскравими босоніжками - оригінальна і стильна ідея для альтернативного річного ансамблю.

Як бачите, існує величезна безліч ідей для подачі спідниці міді, така спідниця буде доречна в будь-якій обстановці, головне правильно підібрати до неї "сусідів". Ідеальні компаньйони для практично будь-якої спідниці міді - біла блузка-сорочка, чорна водолазка (для прохолодної погоди) і взуття на підборах. Але це, звичайно далеко не все. Експериментуйте, фантазуйте і спідниця міді більше ніколи не здасться вам нудною і нецікавою.

Переглядів: 21457 | Додав: admin | Теги: мода, міді, спідниця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]